Home

VESTI

Trange&Frange: Ultimativan gradski vašar

No Comments Latest

Trange&Frange: Ultimativan gradski vašarTRANGE&FRANGE poziva mlade umetnike, proizvođače rukotvorina, dizajnere nakita, odevnih i dekorativnih predmeta, second hand & vintage radnje i kolekcionare, radionice reciklaže, prodavce starih knjiga, odeće, obuće, stripova, igračaka, učesnike nekadašnjeg marketa gramofonskih ploča, akvariste i one koji se trampe ribicama, kao i one koji učestvuju u tradicionalnoj menjaži sličica kod Terazijske česme.

   

Otvoreni smo za sve one koji žele nešto da razmene. Možete razmenjivati i prodavati sve što je unikatno, retko i vaše.
  

U septembru ekskluzivno besplatna trampa i prodaja udžbenika! Rukotvorine & nakit; dizajn & art; odevni & dekorativni predmeti;  second hand & vintage; reciklirano & kolekcionarsko;  stare knjige & odeća & obuća & stripovi & igračke & gramofonske ploče; menjaža sličica & ribica… Otvoreno za trampu i prodaju svega unikatnog, retkog i vašeg.

 

Ekskluzivno u septembru, u čast nove ili ispraćajući staru školsku godinu – besplatan ulaz, besplatne kutije u odvojenom prostoru za sve koji đačkom knjižicom ili povlasticom za gradski prevoz dokažu status đaka ili studenta! Zamenite, trampite, prodajte i kupite udžbenike direktno od ortaka, vršnjaka, kolega! Od zarađenog novca možete da kupite divan nakit, second hand odeću, majice, stripove od ostalih prodavaca i dizajnera,  ili jednostavno nove udžbenike!

TRANGE&FRANGE u vreme preteranog konzumerizma, robovanja robnim markama i velike ekonomske krize predstavlja mogućnost kupovine bez para, način da se do određenih retkih stvari dođe bez upotrebe novca ili jeftino, nudi prodavnicu za sve & svašta!

 

 

 Trange&Frange: Ultimativan gradski vašar

Trange&Frange: Ultimativan gradski vašar

 

 

TRANGE & FRANGE
– zakup prostora za izlagače i prodavce po ceni od 600 dinara
– ULAZ ZA POSETIOCE BESPLATAN
– za đake i studente koji prodaju ili trampe udžbenike BESPLATNO uz đačku knjižicu, povlasticu ili overen indeks.

 

Za izlagače obavezna je prijava i rezervacija stolova, štandova i prostora telefonom (011/32 20 127, radnim danima od 9h do 17h) i mailom na [email protected]  

Uz prijavu obavezno je poslati fotografije radova i kolekcionarskih primeraka koji će biti izloženi, njihov opis i okvir cena, kako bi bili objavljeni na sajtu Doma omladine Beograda i na FB profilu.

 

TRANGE&FRANGE: Ultimativan gradski vašar
Nedelja, 30. septembar 2012. od 17:00 do 22:00
DOB//Glavni hol