Home

VESTI

„Tokio Hotel” u „Areni” 28. marta

No Comments Latest

Tokio HotelNemački tinejdžerski bend „Tokio Hotel” nastupiće 28. marta u „Beogradskoj areni”, a publiku očekuje pravi spektakl – bina će izgledati kao misteriozni podzemni grad iz budućnosti, a članovi grupe će nastupiti u specijalno dizajniranim kostimima.

Članovi nemačkog benda, koji u Beograd dolaze u okviru turneje na kojoj promovišu novi album „Humanoid”, u svom rajderu (lista zahteva) su tražili da im na raspolaganju budu garderober i pomoćnik (iskusan u peglanju), koji će pomagati prilikom presvlačenja izvođača.

 

U skladu sa futurističkim izgledom bine, na kojoj preovladavaju crna, crvena i teget boja, kreirani su i kostimi članova benda, za koje su se pobrinuli dizajneri modne kuće „Dsquared”.

 

Tokom nastupa Bil Kaulic, frontmen grupe „Tokio Hotel”, presvlačiće se čak pet puta, koncert će započeti u crnom kožnom kostimu sa prslukom od metaliziranih nitni i delova koji reflektuju svetlo, a završiti u majici sa odštampanim tragovima krvi.

Oprema u Beograd stiže u 11 kamiona, a u sklopu pokretne bine se nalaze i tri hidraulična lifta koja će koristiti bubnjar benda. Nemački muzičari su zahtevali da svi peškiri budu u crnoj ili nekoj drugoj tamnoj boji, a insistirali su i da sav otpad mora da se reciklira, bez obzira na to da li zakon u našoj državi to propisuje ili ne.

 

 

Bend promoviše svoj novi album "Humanoid”
Bend promoviše svoj novi album "Humanoid”

Na dan koncerta članovi benda su tražili da im na raspolaganju budu engleske, američke i nemačke novine, sa napomenom da tu nema nemačkog „Bilda”. Što se hrane tiče, na spisku se nalaze različite vrste hleba, kroasani, francuski bageti, slatka peciva – po mogućstvu srpska, zatim po kilogram slanine i kobasica, sveže mleko, puter, sojin margarin, jaja, više vrsta sireva, kao i paradajz i nekoliko vrsta voća.

Karte po ceni od 2.900 do 4.900 dinara se mogu kupiti u „Bilet servisu”, „Eventimu”, knjižari „Delfi” u SKC-u i na blagajni „Arene”.

 

Spremamo šou
Nemački tinejdžeri su spremni za veliki šou.
– Nikada nismo posetili Beograd, ali čuli smo samo lepe stvari i očekujemo da ćemo se lepo provesti kod vas. U Beograd dolazimo u okviru turneje „Welcome to Humanoid City” s kojom promovišemo album „Humanoid”, tako da ćemo pretežno svirati stvari sa tog albuma – rekli su članovi benda nedavno za “Blic”.

 

 

 

 

 

Izvor:
Blic Online