Home

VESTI

The Freestylers/ petak, 4. jul/ Plastic:Flow

No Comments Latest

The Freestylers su rado viđeni u Beogradu. Nekoliko puta su nastupali i predstavljali svoje setove i uvek iznova oduševljavali publiku  svojim izborom muzike.

Zvuk Freestylers-a je upravo onakav kakav se očekuje od njihovog imena: hipersonični gruv inspirisan hip-hopom koji ne priznaje ograničenja.

Rođeni i odrasli u Londonu, gradu natopljenom britanskim, karipskim, afričkim i azijskim uticajima, producenti i disk džokeji, Aston Harvey i Matt Cantor, ne veruju u odanost muzičkim stilovima. Iako je osnova njihove muzike brejkbit, u njihovim miksevima se mogu naći: d’n’b, denshol vokali, haus ritmovi, elektro i hip-hop.

We Rock Hard, njihov prvi album, izašao je 1998. godine, a prethodne su izdali album Adventures in Freestyle. Na njemu se našao singl Painkiller, ali su ipak najupamćeniji po mega hitu koji je dospeo i do MTV-a, a od Freesylers-a stvorio mainstream izvođače – Push Up (2004.).

Smenjujući dens, rege i hip-hop stilove, The Freestylers stvaraju sirovu, ali zavodljivu mešavinu koja tutnji podijumima širom sveta!

info & rezervacije: 0646403956, 0646403960