Home

VESTI

Svi na pod “Barakuda” premijerno na MTV-u

No Comments Latest

Svi na pod "Barakuda" premijerno na MTV-uMTV premijera u ponedeljak, 9. decembra, u 20 časova donosi novi spot beogradske grupe Svi na pod za singl pod nazivom "Barakuda", kojim se najavljuje drugi studijski album benda. Ovogodišnji nominovani za MTV Best Adria Act najavili su izlazak albuma "Mladost" za kraj 2013. godine.

  

"Barakuda je superheroina, neki bi čak rekli i idol mladih. U borbi protiv predrasuda, okružena bandom žena, obojiće vaše sive svetove u CMY boje", rekla je Bojana Vunturišević, pevačica Svi na pod.
 

Pored Bojane, u spotu se pojavljuju i balerine plesnog studija Dance Factory, inače dobitnice mnogih međunarodnih nagrada i priznanja. Spot su realizovali mladi umetnici, diplomci Fakulteta Dramskih i Primenjenih Umetnosti.

 

Koreografiju su osmislile Staša Stanković i Nataša Gvozdenović, scenografiju Bojana Nikolić, dok je za kostime bila zadužena Olja Nikolić. Direktor fotografije je bila Marina Perović, dramaturškinja Minja Bogavac, monražer Bojan Kosović, a reditelj spota „“Barakuda“ je Ivan Stojiljković.

 

 

Svi na pod "Barakuda" premijerno na MTV-u

  Svi na pod "Barakuda" premijerno na MTV-u

 

 

MTV PREMIJERA: SVI NA POD „BARAKUDA“
Ponedeljak, 9. decembar, u 20 časova
MTV kanal i MTV.RS