Home

VESTI

Svetska premijera spota „Video Phone“

No Comments Latest

Svetska premijera spota „Video Phone“ Po završetku dodele 16. evropskih MTV nagrada koje će se 5. novembra održati u Berlinu, MTV će premijerno prikazati novi spot Beyonce za pesmu "Video Phone" u  kojoj gostuje  Lady Gaga.

Your browser may not support display of this image. Radi se o novom singlu Beyonce sa albuma 'I Am… Sasha Fierce' koji je objavljen prošle godine. Verzija pesme u kojoj gostuje Lady Gaga biće dostupna na deluxe reizdanju albuma koje se očekuje uskoro.
 
Ekskluzivna svetska premijera ovog spota istovremeno će se održati u 162 zemlje sveta koju pokrivaju MTV kanali a odmah posle dodele MTV EMA nagrada.  

Dodela nagrada MTV Europe Music Awards (EMA) uživo će se prenositi na MTV-ju iz dvorane O2 World u Berlinu u četvrtak, 5. novembra u 21:00 po centralnoevropskom vremenu. 

 

Svetska premijera spota „Video Phone“

Your browser may not support display of this image. Dodelu nagrada MTV Europe Music Awards 2009 će voditi Katy Perry, a od izvođača će nastupiti Foo Fighters, Green Day, Jay-Z, Leona Lewis, Shakira i Tokio Hotel.  
 
U2 će imati kratak nastup pred 10.000 obožavalaca ispred istorijske Brandenburške kapije u Berlinu.  
 
Joss Stone će biti voditeljka digitalne emisije 2009 EMA: Red Carpet Show, a Pete Wentz će voditi emisiju 2009 EMA: All Access.  
 
Prezenteri će, uz pop/rock fenomene Jonas Brothers, biti još i Asia Argento, Backstreet Boys, Bar Refaeli, Batista, Brody Jenner, Jean Reno, Juliette Lewis i Miranda Cosgrove.

Po broju nominacija na dodeli EMA 2009, vode Lady GaGa i Kings of Leon sa po pet, a u stopu ih prati Beyonce, koja je nominovana u 4 kategorije.

Dodela MTV evropskih muzičkih nagrada je jedan od najprestižnijih svetskih muzičkih događaja "uživo". Dodela nagrada će moći da se prati putem MTV-ja u 532 miliona domaćinstava širom sveta. U 2008. godini, veb sajt EMA je zabeležio preko 4 miliona jedinstvenih poseta.