Home

VESTI

SUPERNATURAL 09

No Comments Latest

Treći po redu Supernatural festival 09 održaće se u nedelju, 26. aprila 2009. godine na prostoru Hajdučke česme u Košutnjaku. Pored domaćih izvoÄ‘ača sledeće godine na festival po prvi put možete da očekujete i strane bendove i DJ-eve, a glavna festivalaska bina u potpunosti će funkcionisati na biodizel.  

Fokus festivala 2009. godine biće obnovljivi izvori energije i reciklaža. Kao i predhodnih godina na festialu će se predstaviti oko 20 ekoloških organizacija koje će kroz animaciju posetilaca i eko radionica predstaviti svoje programe.

Supernatural festival nastao je 2007. godine sa idejom da se podigne ekološka svest mladih ljudi u Srbiji, a povodom proslave Dana Planete Zemlje. Prvi festival održan je 22. aprila 2007. godine na svetski dan Planete Zemlje kada su nastupili Obojeni Program, Shiroko, Pionir 10, Goran Miloševic, Belgrade Yard i Kinetic Vibe. Prošlogodišnji festival posetilo je preko 5000 posetilaca.

 

Drugi Supernatural festival održan je na istoj lokaciji 20. aprila ove godije. Na ovogodišnjem festival su nastupili Darkwood Dub, Neočekivana Sile Koja Se Iznenada Pojavljuje i Rešava Stvar, DJ Vlada Janić i Gordana Paunovića, DJ Brka, Hornsman Coyote, Autopark, Petrol, Kerozeena & the Star-children, Zalutale sa rejva, Uroš Milovanović, Flip, Tijana T i Necone, a po prvi put je uveden i dečiji program. Supernatural 08 posetilo je preko 15 000 posetilaca.

 

SUPERNATURAL 09 – FESTIVAL U PRIRODI 
26. april 2009. – Hajdučka česma – Beograd