Home

VESTI

Summer party uz Tuborg DJ-eve

No Comments Latest

Summer party uz Tuborg DJ-eve

Ukoliko leto provodite u Vašem gradu a željni ste dobrog provoda, muzike i zabave, onda obratite pažnju na Summer party koji će se održati u subotu 18.jula u lokalu Mohito na Adi Ciganliji, sa početkom u 17h! U organizaciji ove Summer promo žurke, lokalu Demo Bar / Ex Mohito(Na Makiškoj strani) će se priključiti i Tuborg tim, koji će pružiti promotivnu i tehničku podršku, što uključuje izbor DJ-eva i obezbeđivanje nagrada i raznih drugih iznenađenja.

Da bi se rashladili, zabavili i osvojili nagrade potrebno je samo da se pojavite na vreme na mestu dešavanja, a naša preporuka je da se obučete laganije, jer biće pene i vodenih pištolja!

Ulaz na Summer party je slobodan! Vidimo se!

 

Summer party uz Tuborg DJ-eve

 

Tuborg Green poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce i izvođače, kao brend  je posvećen inovativnosti u svakom pogledu. Tuborg Green je pokrenuo ili sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih se izdvajaju Green Fest, potom Green Beat i najveći festival u Jugoistočnoj Evropi- »EXIT«, čiji će Tuborg biti sponzor i oficijelno pivo petu godinu za redom. U ovoj godini Tuborg nastavlja i sa svojim konceptom Green Spot žurki, u okviru kog je planirano da se obiđe 20 gradova u Srbiji.

Tuborg Green u skladu sa korporativnom politikom društvene odgovornosti koju zastupa aktivirao je kampanju „Ako vozim ne pijem. Ako pijem ne vozim“, a sve u cilju smanjenja rizika koji nastaje tokom vožnje pod dejstvom alkohola.