Home

VESTI

Staropramen karaoke održane u Beogradu!

No Comments Latest

Staropramen karaoke održane u Beogradu!Filip Vilić je pobednik Staropramen karaoke izazova u Beogradu! Put u Prag i plasman na super finale u Beogradu Filip je obezbedio pesmom „Beggin“ – grupe Madcon.

    

U finalu beogradskog takmičenja drugo mesto osvojila je Marija Aranđelović sa pesmom  „Mercy“ od Duffy, a treće mesto osvojila je Sanja Selmanović koja je izvela pesmu „Perfect“ , benda Fairground Attraction. „Za Staropramen karaoke izazov mi je rekao drug, koji me je i doveo večeras u Bitef. Očekivao sam dobru zabavu i opušteno veče, svima bih preporučio da se prijave jer ovo je stvarno sjajno.
 

Još nisam odlučio koga ću povesti u Prag, ali verovatno ću put pokloniti mami. Raduje me veliko finale u Beogradu pokušaću da izborim glavnu nagradu,  školu pevanja kod Aleksandre Radović.“, istakao je pobednik Filip Vilić.

 

Finalisti iz 17 gradova nadmetaće se za glavnu nagradu u Beogradu – besplatan semestar u školi pevanja Aleksandre Radović. Stručni žiri na čelu sa Aleksandrom Radović proglasiće nacionalnog pobednika Staropramen karaoke izazova, a vredne nagrade očekuju i ostale finaliste.

Marija Kilibarda, voditeljka, zadužena za nezaboravnu atmosferu nakon takmičenja rekla je: „Prestonica kao i uvek puna energije, dobrih vibracija i savršenih glasova. Večeras su muškarci bili brojniji pa su na kraju i nadjačali devojke Filipovom pobedom. Naš karavan ne staje, već sutra smo u Kostolcu, jedva čekamo da vidimo kakva je atmosfera, jer su nam to prve karaoke u Kostolcu. Pročistite svoja grla jer Staropramen karavan stiže u Kostolac!“

 

 

 Staropramen karaoke održane u Beogradu!

Staropramen karaoke održane u Beogradu!

 

 

Preko 400 takmičara koji su učestvovali na Staropramen karaokama u 2011. i 2012. godini podstakli su Staropremen tim da i ove godine krene na put u potrazi za talentima.

Staropramen tim do sada je posetio Novi Sad, Smederevo, Beograd a slede Kostolac, Priboj, Zrenjanin, Pančevo, Čačak, Lazarevac, Subotica, Bačka Palanka, Zaječar, Kragujevac, Kraljevo, Užice, Niš i Jagodina.

Nadmetanje za najbolji Staropramen vokal se nastavlja!

Očekujemo Vas!