Home

VESTI

Spremni za Metallicu na Ušću?

No Comments Latest

OBAVEZNO UPISATI OPISDa li ste spremni za Metallicu?! Radovi na Ušću su pri kraju. Juče je postavljen zvučni,  a u toku je postavljanje video sistema. Machine Head i Gojira stižu u Beograd sutra u jutarnjim časovima dok čuvena četvorka stiže oko 16h.

Podsećamo vas da se kapije na Ušću otvaraju od 16h. Prva predgrupa – Gojira, izlazi na binu od 18.30h a Machine Head oko 19.45h. Da biste izbegli nepotrebne gužve, molimo vas, da dođete ranije.
 

Prema zahtevima menadžmenta benda a radi opšte sigurnosti publike i izvođača, Jelen Live i Arena Beograd vas obaveštavaju da je zabranjeno unošenje sledećih stvari:

Oružja, lanaca, noževa
Nakita/odeće sa metalnim šiljcima
Hrane i pića
Vatrometa
Lasera
Sprejeva
Navijačkih truba
Kišobrana
Profesionalne opreme za snimanje

Zbog predstojećeg koncerata Metalike na Ušću, 8.maja, Jelen Live i Arena Beograd vas obaveštavaju o izmenama režima rada linija javnog gradskog prevoza u periodu od 11h, 8. maja do 04h, 9. maja.

 

 

 Upisi opis malim slovima koristeci italic

Spremni za Metallicu na Ušću?

 

 
Vozila sa linija br. 15, 84, 704, 706 i 707 umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet, u oba smera, u navedenom periodu kretaće se Bulevarom Mihaila Pupina i Ulicom Trešnjin cvet.

Linija javnog prevoza br. 60 u period od 18h do 04h, kretaće se sledećom trasom: u smeru ka okretnici “Novi Beograd – Toplana”: Brankov most – Milentija Popovica – interna saobraćajnica – Vladimira Popovica – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

U prodaji su ostale ulaznice za koncert benda METALLICA za parter po ceni od 3300 dinara.

 

 

 Upisi opis malim slovima koristeci italic

Spremni za Metallicu na Ušću?

 

 

Ulaznice mogu da se kupe na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim prodajna mesta, Gigstix, „Ušće” Shopping centar. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs, www.gigstix.com

Na dan koncerta, ulaznice će moći da se kupe na blagajni Beogradske arene, na blagajni ispred koncertnog prostora na Ušću, kao i na blagajnama Eventima: Topličin venac, Doma omladine.

Koncert organizuju Live Nation, Adria Entertainment i Arena Beograd pod pokroviteljstvom JELEN LIVE-a.