Home

VESTI

Spotify objavio listu najtraženijih pesama

No Comments Latest

Spotify objavio listu najtraženijih pesamaFun., Flo Rida, Carly Rae Jepsen i Train na vrhu liste pesama koje se najviše "strimuju" ovoga leta…
 
Fun, Flo Rida, i Carly Rae Jepsen na vrhu su liste "najviše strimovanih" pesama ovoga leta koju je objavio striming servis Spotify.
  

Prema podacima koji su se prikupljali tokom juna, jula i avgusta ove godine, na samom vrhu liste je MTV Push izvođač za maj, grupa fun. i njihov hit "We Are Young", a odmah iza njih je Flo Rida i pesma "Whistle". Carly Rae Jepsen je na trećem mestu s "Call Me Maybe", a Train i "Drive By" na četvrtom.

 

Prvih pet zaključuje MTV Push izvođač za mart, Gotye sa "Somebody I Used to Know" – koji je i dalje najprodavaniji singl 2012. godine prema podacima Official Charts Company, premda je objavljen još u decembru prošle godine. Nesmanjenu popularnost ove pesme nedavno je komentarisao i sam Gotye rekavši kako mu je već "pomalo loše" kad ju čuje, i dodao: "Pitam se koliko puta možete čuti neku muziku… Ne mogu da se setim nijedne pesme koja se toliko puštala, i ponekad mi dođe da kažem: 'Dobro, ljudi, ima i drugih pesama'."

 

 

 Spotify objavio listu najtraženijih pesama

Spotify objavio listu najtraženijih pesama

 

 

U nastavku vam donosimo punu listu najviše strimovanih pesama ovoga leta:

Fun. feat. Janelle Monáe – 'We Are Young'
Flo Rida – 'Whistle'
Carly Rae Jepsen – 'Call Me Maybe'
Train – 'Drive By'
Gotye – 'Somebody That I Used To Know'
Rudimental feat. John Newman – 'Feel The Love'
Alex Clare – 'Too Close'
Coldplay – 'Princess of China'
Rita Ora feat. Tinie Tempah – 'R.I.P'
David Guetta feat. Sia– 'Titanium'

 

 

Izvor:

MTV