Home

VESTI

Split će na noge podići Shane Kehoe, Dejan Vallentino i Luka Jakir

No Comments Latest

Split će na noge podići Shane Kehoe, Dejan Vallentino i Luka JakirOtkriveni gosti iznenađenja koji će nastupiti na splitskom novogodišnjem spektaklu Ministry of Sound

 

Set2Split je obavio imena gostiju iznenađenja, koji će uz Antoinea Clamarana, grupu TBF i Artists from Ibiza, na Staru godinu pod kapom Ministry of Sound nastupiti u splitskoj Spaladium Areni. Reč je o tri ugledna DJ-a s međunarodnom karijerom. Njihova imena su Shane Kehoe (Irska), Dejan Vallentino (Švedska) i Luka Jakir (Hrvatska). 


Split će na noge podići Shane Kehoe, Dejan Vallentino i Luka Jakir

Shane Kehoe počeo je raditi kao DJ sredinom 90-tih i ubrzo počeo redovno osvajati takmičenja i nagrade u DJ-ingu. Za podetiketu Ministry of Sounda, Housesexy, nastupa po celome svetu kao rezident. Sarađivao je s velikim imenima elektronske muzike, poput Erika Morilla, Petea Tonga, Marka Knighta, Deep Dish, Mobyja te Sandera Kleinenberga.

Njegove zavidne tehničke sposobnosti omogućuju mu da sa lakoćom podigne energiju publike. Na taj način stvara dobru atmosferu i zbog toga je najčešće prvi izbor za Ministry of Sound na svim većim događanjima.

 

Dejan Vallentino karijeru počinje 1992. godine. Proslavio se nastupima u vodećim klubovima u Stockholmu, koji su mahom u vlasništvu Sturplans Grupe, što mu je donelo i prve nastupe u londonskom Ministry of Soundu.

 

I onde je postigao veliki uspeh pa zbog toga često nastupa s Ministry of Sound rezidentima, kao i sa rezidentima druge velike producentske kuće elektronske muzike Global Underground. Poslednjih devet godina nastupa po celoj Europi i drugde, a svirao je s mnogim legendarnim DJ-ima, poput Carla Coxa, Boba Sinclaira, Davida Guetta i Yvesa Larocke.
 
Luka Jakir talentovani je hrvatski DJ. Svoje prve nastupe zabeležio je u rodnoj Makarskoj, u klubu Gaudeamus. Sa osamnaest godina uključuje se u organizaciju klupskih događaja, a do danas u Hrvatskoj gotovo nema kluba u kojem nije nastupao. Potpisuje ugovor s diskografskom kućom Dancing Bear, za koju izdaje album prvenac Reflector Pt.1. Ove godine izdaje i album "Jungle" za etiketu Kaseta Music.

 

Split će na noge podići Shane Kehoe, Dejan Vallentino i Luka Jakir

 

Rok za prijavu lokalnih DJ-a koji žele nastupiti na spektaklu Ministry of Sound, zbog pojačanog interesa medija i javnosti produžen je do ovog ponedeljka, 7. decembra, a glasavanje se zatvara  17. decembra. Detaljnije informacije o takmičenju DJ Battle mogu se pronaći na internet stranici www.set2split.com 

 

Cene:
200 kn parter u pretprodaji do 28.12.
250 kn tribina u pretprodaji do 28.12.
VIP na upit all inclusive

 
Prevoz iz Srbije nije organiziran.

 

Ulaznice za Ministry of Sound u Splitu u prodaji su putem prodajne mreže Eventima po prodajnoj ceni od 200 kuna ili više. 

Ministry of Sound najpoznatiji je svetski brand za plesnu muziku, noćnu zabavu i 'clubbing', koji godišnje priredi preko 800 događaja elektronske muzke širom sveta, a poseti ih više od 900,000 ljudi. Reč je o jednom od najkvalitetnijih audio-vizuelnih spektakla na svetu.