Home

VESTI

Soulfly ponovo u Beogradu

No Comments Latest

Soulfly ponovo u BeograduMax Cavalera i Soulfly ponovo dolaze Beograd. Bend promoviše novi album ,,Omen” i u okviru letnje turneje nastupaju ponovo kod nas 29. juna u bašti SKC-a. Ovo je jedna od posebnih i specijalnih prilika da vidimo Soulfly, jer je bend izašao u susret svim fanovima sa ovih prostora!

 

Naime, cena karte za ovaj koncert je simboličnih 500 rsd. (za prvih 200 fanova ), nakon toga cena karte će biti 600 rsd, na dan koncerta 900 rsd.


 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=XI7TUkkTBAg|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 Soulfly ponovo u Beogradu

 

Karte su u prodaji od petka 11. juna na sledećim prodajnim mestima: Blagajna SKC-a, Blagajna Dom-a Omladine, Felix Shop (TC Sremska) i Eventim. Max i ekipa su spremili posebnu setlistu koja će obuhvatiti i ranije radove, uključujući i Sepulturine stvari. Predgrupa na ovom koncertu je Amon Din (Valjevo) i uskoro će biti objavljena još dva benda.

 

Početak koncerta je u 19h, molimo sve fanove da poštuju satnicu jer celo dešavanje zbog novog zakona mora da se završi do 00:00. Soulfly je nastao 1997.god, nakon što je Max Cavalera napustio Sepulturu. ,,Omen” je sedmi studijski album koji je izašao 25. maja ove godine. Soulfly je postao veoma popularan širom sveta prvenstveno zbog upliva tribal muzike, hard core muzike i thrash/death metala u stilu ranijih radova Sepulture.

 

Na albumu ,, Prophecy” imao je saradnju sa našim muzičarima. Za pesmu Moses, imao je saradnju sa Eyesburn-om, koji su ubacili i malo reggae uticaja u Soulfly muziku. Za ostale pesme sa ovog albuma, Max je snimao delove sa našim poznatim trubačima. Takođe, na sledećem albumu Dark Ages, Max je sarađivao ponovo sa našim muzičarima, tako da je ponovo posetio našu zemlju na duži period. 

 

 

 

 

Izvor:

Kontraweb.net