Home

VESTI

Skrillex objavio novi album

No Comments Latest

Skrillex objavio novi album - photo by Jason NocitoMladi američki muzičar kojeg ćemo ove godine videti na Exit festivalu predstavio je novi album nazvan "Recess".
 
Skrillex, čije pravo ime glasi Sonny Moore je objavio svoj sedmi studijski album sa kojeg se već izdvojio singl „Try It Out“. Već sada izdanje je zabeležilo veliki uspeh na svetskim top listama zauzimajući mesto u prvih deset mesta.
 

Skrillex je na "Recess-u" sarađivao sa umetnicima poput Diplo-a, Alvin Riskom i Ragga Twins, od kojih su neki potpisani i kao producenti. Album će uskoro biti dostupan i na našem tržištu, a svi zainteresovani mogu da ga preslušaju na ovom linku.

 

 

 Skrillex objavio novi album - photo by Jason Nocito

Skrillex objavio novi album – photo by Jason Nocito

 

 

O Mascomu

Mascom Records je diskografska etiketa i dugogodišnji ekskluzivni partner jedne od najvećih diskografskih kompanija na svetu Warner Music Group. Mascom Records sa svojim pod etiketama Automatik, Tilt i Arhiva je rasadnik muzičkih talenata različitih muzičkih žanrova od pop-a, preko hip hop-a, do alternativne i etno muzike.

Gooda je specijalizovana internet prodavnica sa izuzetno širokom ponudom originalnih stranih i domaćih muzičkih (CD, DVD i LP) izdanja, kao i knjiga i agendi. Vodimo se idejom da svojim korisnicima pružimo jedinstven ugođaj kupovine, omogućavajući im jednostavno naručivanje, besplatnu dostavu i sigurnu kupovinu.

www.mascom.rs