Home

VESTI

Serbia Uprising 2009

No Comments Latest

Serbia Uprising 2009Drugu godinu zaredom, muzički portal www.pulseone.org organizuje veliki radijski projekat pod nazivom Serbia Uprising.

 

Tokom dva dana, 28. i 29. novembra, Internet radio stanica Pure.FM će emitovati mikseve najboljih srpskih didžejeva, ali i onih mladih i perspektivnih koji će se tek dokazati. 

 

Prošlogodišnji Uprising su obeležila prekaljena imena kao što su Marko Nastić, Dejan Milićević, Audionova, Ogi Gee Cash, Marko Vuković, DJ Alexandar, Fakir, Prosper i drugi, potpomognuti talentovanim didžejevima iz više gradova naše zemlje.

 

I ove godine organizatori žele da pruže šansu svim zainteresovanima za učešće, te je tim povodom raspisan otvoreni konkurs.

 

Serbia Uprising 2009

 


Konkurs
Ukoliko želite da nastupate rame uz rame sa najvećim srpskim didžejevima u okviru velikog radijskog događaja Serbia Uprising, ovo je prava prilika za vas! Za učešće na konkursu nisu bitne vaše godine, da li ste poznati didžej ili puštate muziku na kućnim žurkama. Takođe, konkurs nije žanrovski ograničen ni na jedan poseban pravac elektronske muzike, što vam daje neograničenu mogućnost izbora.  Pokažite celom svetu šta znate!
 
Pravila i uputstva konkursa:
 
• registrujte se na forumu sajta www.pulseone.org
• u okviru foruma, na topiku Serbia Uprising ostavite link ka vašem miksu, kao i kratku biografiju (koja treba da sadrži ime i prezime, fotografiju, mesto odakle ste i kratak opis dosadašnjeg rada)
• miks treba da traje 1h
• rok za konkurisanje ističe 22.11. u ponoć
 
Puno sreće!