Home

VESTI

Sensation: Rasprodate VIP karte i lože

No Comments Latest

Sensation: Rasprodate VIP karte i ložeNajekskluzivije karte za VIP lože i dekove za beogradski Sensation 21. maja, su rasprodate.

VIP dekovi su rasprodati pre više od mesec dana a od sada više nema u prodaji ni VIP loža. Regularne i VIP delux karte se još uvek nalaze u prodaji i mogu se kupiti u svim Telenor prodavnicama širom Srbije.

 

Za sve one koji žele da dožive Sensation na poseban način, na raspolaganju je VIP Deluxe klub sa zasebnim VIP ulazom, garderobom, ponudom luksuzne hrane i pića kao i posebnim line-up om od šest domaćih i stranih DJ imena. Ambijent VIP Deluxe kluba je posebno kreiran za ovo veče, a svi posetioci VIP Deluxe kluba će imati pristup i glavnom delu gde se show odvija.

Napominjemo da se karte za beogradski Sensation kupuju ISKLJUČIVO preko ovlašćenih distributera. Spisak se može naći na http://www.facebook.com/Sensation.Belgrade

 

 

Sensation: Rasprodate VIP karte i lože

Sensation: Rasprodate VIP karte i lože

 

Ukoliko se karte kupe na bilo koji način drugačiji od navedenog, kupci to rade isključivo na svoju odgovornost i rizikuju da ne prisustvuju događaju.

Svaki pokušaj zloupotrebe će biti zakonski sankcionisan. Cene karata u dinarima su Regular 7000 din, VIP Deluxe 14,000 din. Informacije o promocijama i grupnim dolascima možete pratiti i putem sajta organizatora www.ig-see.com