Home

VESTI

Selidba klubova u letnje rezidencije

No Comments Latest

Selidba iz Tube-a i Plastic-a Nakon Mufa i Batlera klaberi će ovih dana napustiti Tube i Plastic, ali im odmah sledi preseljenje u bašte, na splavove i terase i zagrevanje za uzbudljivu letnju sezonu.

Večeras splav Freestyler počinje svoju 10. sezonu, u kojoj su planirani brojni nastupi DJ zvezda, ali i interesantne tematske žurke, provodi u peni… Tokom vikenda „zalet” za ludo leto hvata i splav H2O, na čijoj će rođendanskoj zabavi 20. maja nastupiti popularni DJ Sebastian Ingroso.
Međutim, ovih dana klaberi će morati i da se isele iz nekih od najpopularnijih klubova.
Tube zatvara vrata do oktobra, i to u velikom stilu. Sutra će Marko Nastić imati set od čak šest sati, a u subotu će se „odjaviti” rezidenti – Pepe i Puki. Srećom, ne zadugo. 

 

– Otvaramo 13. maja bar u Karađorđevoj 44, koji će se zvati Mladost, ali će ekipa iz Tube-a preći tu da pušta muziku. Kapiram da će već na otvaranju biti prava demonstracija sile – najavljuje DJ Pepe.
Takođe 13. maja se zvanično otvara i terasa broda 20/44. Sastav Mothership orchestra održaće jubilarni 13. koncert, a biće tu još zanimljivih muzičkih akcija.
Nakon Batlera, Francuska sobarica „ide na odmor" u poslednjoj nedelji maja. Posetioci ovih klubova biće pozvani početkom jula na novo mesto koje se otvara s novobeogradske strane Save.
– Prostor je veoma lepo sređen, funkcionalan i veći, pa će omogućiti ozbiljnije i veće nastupe od Sobarice i Batlera – najavljuju organizatori.

 

 

Klubovi se sele u letnje rezidencije

Klubovi se sele u letnje rezidencije

 

 

Zatvaranje Plastic-a najavljeno je za 15. maj, uz nastup svih DJ-eva koji su obeležili ovu sezonu. Letnji klub se otvara u junu na splavu ispod Brankovog mosta, gde će se nastaviti i Divastated žurke.
I Šipražje privodi kraju sezonu, a jedna od poslednjih žurki biće 14. maja uz nastup grupe Rebel Star i Indie-go! ekipe. Šikarica nastavlja da radi tokom leta, a saznajemo da je moguće i da se ponovo otvori Letnja šikara, ali na novoj lokaciji.
Međutim, oni koji su se radovali povratku u bašticu KC „Grad" mogu samo da se nadaju da će organizatori uspeti da nađu neku rezervnu varijantu. Do tada, Grad ostaje u zatvorenom.

Izvor:
24 Sata