Home

VESTI

Satnica INmusic festivala u Zagrebu

No Comments Latest

Satnica INmusic festivala u Zagrebu

Ostalo je još nedelju dana do početka najvećeg open-air festivala u Hrvatskoj. Organizatori su objavili raspored i satnicu na T-Mobile INmusic festivalu.

 

T-Mobile INmusic festival održaće se od 21. i 22. juna na „Otoku hrvatske mladeži“ u Zagrebu. Nastupaju Arcade Fire, Jamiroquai, Grinderman, Cypress Hill, Mike Skinner aka The Streets, TV on the Radio i mnogi drugi.

 

U dva dana festivala program će se odvijati na ukupno šest bina, tri otvorene- T-Mobile stage, World stage i Hidden stage i tri noćne bine- Night Stage, Kupola i Silent Party.

Festivalski program počinje nastupima na otvorenim binama u 17 sati, a kulminira nastupima headlinera. Posle završetka programa na otvorenom, festivalska zabava seli se na noćne bine do ranih jutarnjih sati.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=0muhqQyQZk8|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Dubioza Kolektiv – Euro Song

 

 

Šestodnevni festivalski kamp je premešten na „Otok hrvatske mladeži“. Kamp će biti otvoren 18. juna od 12h i zatvoriće se 23. juna takođe u 12h. Kamperi će na raspolaganju imati toplu vodu, wireless internet, mogućnost čuvanja ličnih stvari, punjenja mobilnih telefona, a uz osnovni sadržaj, u šest dana boravka moći će da uživaju i u kupanju, sportu, muzici i obilascima grada.

 

Prvi dan festivala, 21. juna, nastupaju Jamiroquai, Arcade Fire, Gentleman, Burake Som Sistem, The Do, Partibrejkers, Goribor i drugi, dok će drugi dan festivala bine T-Mobile INmusica zauzeti Nick Cave sa Grindermanom, Cypress Hill, The Streets, Tv On the Radio, Mastodon, Overflow, Dubioza Kolektiv i mnogi drugi.  

 

 

Cypress Hill, InMusic Festival, Hrvatska 2011

Cypres Hill

 

 

Ulaznice za T-Mobile INmusic festival mogu se kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj po ceni od 440 kn, odnosno 390 kn sa popustom za sve T-Mobile korisnike. T-Mobile korisnici ostvaruju popust od 50 kuna rezervacijom ulaznice putem SMS poruke (prazna poruka se šalje na broj 2255) koju treba da pokažu pri kupovini ulaznice. Kamperske ulaznice mogu se, takođe, kupiti u svim T-Centrima po ceni od 150 kn.

 

Svi kupci festivalskih i kamperskih ulaznica imaju mogućnost plaćanja karticama na 3 rate. Pogodnost plaćanja karticama na rate ne vredi za dnevne ulaznice. Dnevne ulaznice (21. ili 22.06.) po ceni od 350 kn biće dostupne isključivo na blagajni festivala na dane održavanja festivala.

Tačan raspored nastupa na festivalu pogledajte ovde.

 

 

 

InMusic Festival

InMusic Festival

 

 

 

Izvor:

B92.net