Home

VESTI

Sasha – “Invol2ver”

No Comments Latest

IzmeÄ‘u produciranja tri originalne pesme, nekoliko klupskih singlova, komponovanja muzike za surferski film i TV serije poput "CSI", kao i zakazanih gostovanja na globalnoj turneji, Sasha je uspeo da završi i rad na svom novom albumu "Invol2ver".

 

Devetog dana septembra u muzičkim prodavnicama širom sveta pojaviće se jedan od najočekivanijih albuma u svetu elektronske muzike.

 

Pod uticajem zvukova Njujork Sitija, Sasha je uzeo sve što voli u vezi tog grada – zvukove koje čujete i osećate, konstantnu vrevu kada otvorite prozor, i uz pomoć svojih sposobnosti oživeo "Invol2ver".

Krajnji rezultat nastao je zahvaljujući muzičkim instrumentima i opremi koju su uspeli da sakupe Sasha, Barry Jamieson, Spooky dvojac Charles May i Duncan Forbes, kao i Leo Leite. 


"'Involv2er' je po svemu blizak produkcijskom albumu nego bilo šta drugo. Mi smo doslovno bili kao deca u prodavnici igračaka, tragajući na eBay-ju za starim mix deskovima, bubnjevima i pedalama za gitaru", kaže Sasha. Slažući zvuke uz pomoć ovih instrumenata, Barry dodaje da je to "kao kolaž njujorških zvukova. Stara oprema je veoma nepredvidiva i ima svoju narav, tako da je album veoma spontan."

Standardno izdanje sadrži Sashine obrade Thoma Yorkea iz Radiohead-a, kao i uvaženih elektronskih umetnika poput Apparat-a i Ladytron, dok ograničeno izdanje sadrži i drugi CD na kome se nalaze ekskluzivni Sashini remixi.

Tracklist:
   1. Intro – Badger
   2. You Are The Worst Thing In The World – Telefon Tel Aviv
   3. Flesh – Rone
   4. Eclipse – Sasha Vs Ray La Montagne
   5. Lowlife – Sasha Vs Adam Parker
   6. Midnight – Charlie May
   7. Arcadia – Apparat
   8. That You Might – Home Video
   9. Destroy Everything You Touch – Ladytron
  10. Couleurs – M83
  11. The Eraser – Thom Yorke
  12. 3 Little Piggys – Sasha
  13. Sometimes I Realise – Engineers

 

 

 

 

Izvor:

HappyNoviSad.co.yu