Home

VESTI

Rođendanski download Vol. 9

No Comments Latest

Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

Novi ljudi, novi zvuci, mlade i kreativne snage nam daju snagu, ali i volju i želju da guramo napred.

 

I dalje ćemo nastaviti da promoviemo mlade DJeve, prikupljamo biografije, ali i besplatnu muziku 😉

 

Ovoga puta Vam predstavljamo: Sašu Radića i Float. Uživajte u odličnoj muzici.

 

Odlučili smo da vam svakodnevno odamo i jednu korisnu informaciju… Na koji način možete promovisati Vaš event ili žurku na Clubbing.rs?

 

To možete učiniti na tri načina:

 

1. U vidu vesti na prvoj strani sajta

Napisati PR vest, nalik na vesti na prvoj strani sajta, i poslati nam na redakcija at clubbing.rs

 

2. Kalendar dešavanja

Napisati nam "Line up" eventa, sa osnovnim informacijama i lokacijom dešavanja. Mi ćemo ovakve žurke upisati u Kalendar dešavanja.

 

3. Banerom

Upit za promociju putem bannera na sajtu možete izvršiti pisanjem na marketing at clubbing.rs

 

 

Za eventualna pitanja, dostupni smo Vam na redakcija at clubbing.rs, sa naznakom "Pitanje u vezi objave"!

 

 

 Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

 

 

Saša Radić

 

Saša Radić

Saša Radić, rođeni Zeničanin, svoje prve DJ korake napravio je sa 17. godina puštajući ploče po lokalnim klubovima. U međuvremenu je njegova karijera uznapredovala, te je nastupao širom BiH i Hrvatske, deleći binu sa mnogim poznatim imenima kao što su Marko Nastić, Dejan Milićević, Petar Dundov, Miss Sunshine, Viktorija Rebeka itd.

 

Omiljeni nastup mu je u klubu "Aquarius" na jadranskom ostrvu Pag, a u planu ima da poseti Pariz, gde će nastupati u okviru žurke izdavačke kuće Pilbus, za koju je skoro imao izdanje.

 

Do sada je izdao oko dvadesetak izdanja i remiksa, uglavnom u digitalnom formatu, od kojih treba pomenuti dve kolaboracije sa Sinišom Lukićem i jedno solo izdanje za Italo Bussiness, kao i remiks velikog hita "Morocco" Igora Krsmanovića za Sinišin Kaseta Music. Opširnije >>>

 

 

Alex Sounds   

 

 Alex Sounds

Javier Alexander Gamez Prieto, poznatiji kao Alex Sounds, rođen je 1990. godine u Bogoti (Kolumbija).Njegovo interesovanje za muziku počinje sa 15. godina, ali tek u 2009. godini odlučuje da prisustvuje "Templo DJ" na akademiji u Bogoti.

 

Nakon diplomiranja kao profesionalni DJ,njegov interes u stvaranju sopstvenih zvukova raste i on odlučuje da pohađa školu muzičke produkcije.Nakon svog iskustva u DJ akademiji, počinje svoju karijeru kao producent.

 

Pod uticajem žanrova kao što su progressive,minimal i techno,on je producirao nekoliko snimaka, a međunarodne izdavačke kuće u Kolumbiji su ih pokrenuli (911 Recordings, Beatbox Records, Beat Tech Records, Black Men Records, Flu.Records, Idea8Music, Hard Disko Records, Stream Muzik, Beach Music Records, Revenge Records, Hsm Records, Backroom Muzik Records).Ovaj umetnik meša mrak zajedno sa progressivom i stvara odličan gruv.

 

Opširnije >>>

 

 

 

 5 YEAR BDAY FREE DOWNLOAD