Home

VESTI

Rođendanski download Vol. 7

No Comments Latest

Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

Konačno preko potreban odmor za zaposlene stiže u vidu produženog vikenda, dok za mlade ljude i studente dodatan dan za provod.

 

Ovoga puta Vam predstavljamo Davida Temessia i domaćeg kolegu Nemanju Gođevca. Uživajte…

 

Odlučili smo da vam svakodnevno odamo i jednu korisnu informaciju… Na koji način biramo mixeve i setove za našu Download sekciju?

 

Prvi korak ka tome je da nam pošaljete link do Vašeg mix-a ili set-a postavljenog na Soundcloud, kako bi naše kolege preslušale. Obzirom da se danas ceni ekskluziva, predlažemo da fajl promovišete preko nas, jer na taj način svi dobijamo.

 

Mi dobijamo priliku da naši posetioci prvi preuzmu novu muziku, dok Vi dobijate ciljanu promociju renomiranog muzičkog magazina. "Win-win" situacija!

 

Mail nam možete poslati na redakcija at clubbing.rs sa naznakom "Mix/Set za Download sekciju".

 

 

 Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

 

 

David Temessi

 

David Temessi

David Temesvari (David Temessi), rođen je 1983. godine u Segedinu (Mađarska). Sa 14. godina postaje zavisnik elektronske muzike.

 

Kasnije, njegovi prijatelji MightyB i Roland Boggio su ga doveli do misterije muzičke produkcije i zajedno sa njim uradili nekoliko projekata.

 

Producentsku karijeru je radio za CLS Digital-na početku, radio je zajedno sa lejbovima: CLS, CTS, Resorted Recordings, Substudio Records, Phraser Records, Tracer Records, Model Records, Pool 8 Records, Tight Lipped Records, Paria Records, Whist Records, WR Germany, Code 2 Records, BDivision Records. Opširnije >>>

 

 

Nemanja Gođevac 

   

Nemanja Gođevac

Nemanja Gođevac je došao u dodir sa elektronskom muzikom tokom svog prvog boravka u Engleskoj kada je shvatio da je to njegova ljubav za ceo život.

 

Kao momak sa 16. godina je već imao radio emisije "Alter Ego" koje su trajale 6 sati i koje je sam uređivao.Potpuno obuzet fenomenom elektronske muzike,trudio se da prenese zvuk u svoj radio show i u svoje setove, zvuk koji se tada slušao u londonskim klubovima jer je prilikom svake njegove posete Londonu primarno pitanje bilo nabavka muzike.

 

Počinje i sa organizovanjem party-a, pogotovo od 2000-2003. godine, na kojima su vrteli muziku zajedno sa njim najbolji u to vreme srpski DJ-evi, kao što su (Boža Podunavac, Mark Wee…). Jedan period je bio i na Malti gde je imao rezidenturu u "Clubu Places", kao i mnogim drugim caffe barovima tokom svog boravka na ovom malom magicnom ostrvu. Opširnije >>>

 

 

 

 5 YEAR BDAY FREE DOWNLOAD