Home

VESTI

Rođendanski download Vol. 3

No Comments Latest

Rođendanski download Vol. 3Da li se Vi sećate šta ste radili pre 5 godina? 🙂  Zaistaje neverovatno osvrnuti se i videti rast jednom projekta, koji je nastao iz ljubavi prema muzici i noćnom životu.

 

Rođendan jeste prošao, ali slavlje i daljetraje. Drago nam je što se sve više inostranih DJ-eva javlja kao podrška dešavanju, a ovoga puta Vam predstavljamo tehno dvojac "Volt & Vintage" i družinu Hyde and Sick.

 

Takođe danas otkrivamo koliko nam je trebalo vremena da prikupimo Važnije kontakte u muzičkom svetu kod nas? Aha! Da li Vas to interesuje? 🙂

 

Iskreno, mišljenja smo da i dalje "skupljamo" 😀  Naime, svakog meseca utvrdimo da sarađujemo sa novim ljudima,novim festivalima, klubovima. Da to je točak koji nikad ne spava i ukoliko ste u ovom poslu, to i Vas čeka.

 

Ponosni smo sami na sebe jer smo izdržali "najteži" period, a mišljenje vlada da će sada biti mnogo lakše, što se pokazalo i u praksi.

 

Evo, na primer, trebalo nam je više od 2,5 godine da nas primeti EXIT festival, a recimo 1,5 godinu svi najveći klubovi u gradu. Malo nikako nije, a broj ljudi koji je prošao kroz redakciju, svako isto to govori.

 

 

 Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

 

 

Volt & Vintage

 

Volt & Vintage

Tehno dvojac "Volt & Vintage" nastao je u januaru 2011. godine sa idejom da stvore nove i inovativne trake u tehno žanru. U martu 2011. godine su objavili svoju prvu traku "Forbidden Playground" za "Neurotraxx Recordings Italy". Dogodilo se nešto što nisu očekivali: "Forbidden Playground“ je dostigao 8. mesto na Beatport Minimal-Chart-u.

 

 U narednim mesecima su nastavili sa odličnim izdanjima za različite labele kao što su Miniatures Records, CutOff Recordings, Discotech Records, Absolutely Records, Full tile Records, Stick Around Music i mnogi drugi širom Evrope.

 

Sa svojim neobičnim stilom koji uvek prati moderne tokove, ali ostavlja mesta i za mainstream, stekli su dobru reputaciju među fanovima i producentima na sceni.

U januaru 2012. "Sisko Electrofanatik Remix“ njihovog singla "Rush“ je zabeležio 6. mesto na Top 10 of Beatport Techno-Chart-a i tamo se zadržao više od 4 nedelje. "Rush" je izdat kao važan E.P. za poznati "Neurotraxx Recordings", koji je sada glavna kuća Volt & Vintage-a.

 

 

Hyde and Sick

 

Hyde and Sick

Hyde & Sick je magičan spoj 3 različita karaktera, ispunjena kreativnim duhom i prijateljstvom, velikom ljubavlju prema muzici i želji za pravom predstavom pozitivnih vibracija.

Baš ova neobična kombinacija, sa velikim trudom, posvećenošću i talentom koji pokayuju Hyde & Sick, su uspeli da budu primećeni za veoma kratko vreme. Za samo 6 meseci, ispunili su nekoliko svojih ciljeva i stekli veliko iskustvo, kako u timskom radu, tako i u pogledu prema muzici, ali i prema nezamenjivim prijateljima.

Za ovo kratko vreme, Hyde & Sick sa ponosom izdaje za Disco Zoo, Quanticman, Estrada, Solid Beat and Lucky Records. Njihov EP "Rhyno" [Disco Zoo] i remix za Leonardus – You Got The Love [Disco Zoo] lansirao ih je na Stompy Top 100 Chart.

 

Zvuke Hyde &Sick ekipe ste mogli čuti u svim velikim klubovima i festivalima u Srbiji, kao što su EXIT festival, Love Fest, Bel Expo Center, The Tube i mnogi drugi. Nastupali su sa Darren Emersson, Ben Sims, Hernan Cattaneo, Gramophonedzie, Alex Moreno, Tommy Largo, DJ Mes and Dave Combined.

 

 

 

 5 YEAR BDAY FREE DOWNLOAD