Home

VESTI

RHCP: Stiže 18 novih singlova

No Comments Latest

RHCP: Stiže 18 novih singlovaBend Red Hot Chili Peppers potvrdio je da će u narednih šest meseci objaviti ukupno 18 novih singlova, prenosi New Musical Express.

Bend je još ranije najavio da će za pola godine objaviti 18 novih pesama ali sve do skoro nije bilo poznato kada će započeti ovaj muzički poduhvat. 

 

Pesme su snimljene za vreme rada na njihovom albumu iz 2011. godine "I'm With You" i biće objavljivane kao duple A strane sedmoinčnih singlova od polovine avgusta.

Prve će biti objavljene "Strange Man' i "Long Progression" 11. avgusta, dok će se pesme "Magpies" i "Victorian Machinery" naći u prodaji od 11. septembra. 

 Red Hot Chili Pappers

Red Hot Chili Pappers

 

Džoš Klinghofer, novi gitarista grupe je tim povodom rekao: "Neke pesme sasvim dobro funkcionišu jedne pored drugih, dok nekima treba posvetiiti malo više pažnje i zahtevaju poseban tretman. Na ovim pločama će se naći parovi koji savršeno idu jedni sa drugima, vredi na njih obratiti pažnju".

Red Hot Chili Peppers se ove sedmice vraćaju u Englesku i Irsku kako bi nastupiili na tri velika koncerta na otvorenom, 23, 24 i 26. juna.