Home

VESTI

RHCP: otkriven “Under The Bridge” most?

No Comments Latest

RHCP: otkriven "Under The Bridge" most?Navodno, radi se o mostu u parku MacArthur u Los Anđelesu… Kako prenose brojni mediji, "otkriveno je" o kojem mostu govori poznata Red Hot Chili Peppers pesma iz 1992, "Under The Bridge".
 
Sajt Vulture je objavio kako je tajanstveni most u pesmi koja govori o borbi frontmena benda Anthony Kiedisa sa zavisnošću, o čemu Kiedis govori i u svojoj autobiografiji "Scar Tissue" – zapravo pešački most u parku MacArthur u Los Anđelesu.
 

Kiedis je oduvek odbijao da otkrije gde se tačno radnja opevana u poznatoj pesmi događala, ali Mark Haskell Smith posle pomnog istraživanja sada smatra da nema sumnje da je u pitanju baš ovaj navedeni most.

On piše: "To mora da bude most iz te pesme. Povezuje 6. ulicu i Union — i raskrsnicu prema kojoj i sam Kiedis (u autobiografskoj knjizi "Scar Tissue") piše da je išao, jer su se tamo na uglu  7. ulice i Hoovera okupljali lokalni dileri… I, za razliku od ostalih mostova, on predstavlja jedno povučeno mesto na kojem svako može da se u miru bavi sopstvenim demonima." 

 

 RHCP: otkriven "Under The Bridge" most?

RHCP: otkriven "Under The Bridge" most?

 

 

Detaljnije o tome kako je tačno Smith identifikovao most o kojem RHCP govore potražite na adresi Vulture.com.

 

 

 

Izvor:

Mtv.rs