Home

VESTI

Repriza NYE 2010.

No Comments Latest

Repriza NYE 2010.

Sinoć je bilo zaista šašavo, otkačeno, ludo, vrhunski i u najmalju ruku opijeno 🙂 a dok naša ekipa prikuplja izveštaje od sinoć i pokušavamo otrezniti ekipu (samo pokušavamo iči će to teže) možete razmisliti o reprizi.

 

U Beogradu nas očekuje repriza Nove godine koju svakaku ne treba propustiti. Vodimo Vas na reprize u Odeonu i KG Gradu. Nastupaju Kud Idijoti, Obojeni Program i Repetitor odnosno 2010:Yardstyle .

Na pitanje šta publika može da očekuje prvog januara i šta očekuje od Nove Godine Branislav Babić Kebra, frontmen sastava Obojeni program navodi:  ‘’Repetitor, Kud Idijoti i Obojeni Program, zanimljiva kombinacija različitih generacija i stilova muzike a svima je zajednička pozitivna energija. Mi smo u super raspoloženju, pre neki dan smo imali odličan nastup u Ljubljani, biće 1.1. sigurno dobar koncert, Očekujem dosta ljudi, jednu prijatnu atmosferu i Obojeni Program u najboljem mogućem izdanju. Nadam se da će 2010 biti malo vedrija godina. Da će se bolje živeti, da ćemo u njoj napraviti dosta novih pesama i da će svima nama biti bolje nego u predhodnoj godini, ako to stvarno želimo i biće tako!

 

Repriza NYE 2010.

 

Clubbing.rs muzički magazin Vas vodi na reprizu dočeka. Delimo Vam 6×1 ulaznicu za Odeon i 2×2 ulaznice za KC Grad. Zainteresovani je potrebno da pošalju email na newyear at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. U subjectu obavezno napišite:"REPRIZA ODEON ili KC GRAD"