Home

VESTI

Red Bull Music Academy Workshop u Beogradu

No Comments Latest

Red Bull Music Academy Workshop u Beogradu

Poslednjih 12 godina, Red Bull Music Academy putuje svetom dajući stvaraocima muzike nalet kreativne inspiracije.

Ove godine, destinacija je Tokijo, i svi producenti, vokali, DJevi i instrumentalisti su pozvani da se prijave. Šta vam je neophodno? Želja za stvaranjem muzike.

 

Dve nedelje studijskih snimanja, radionice, predavanja koja vode neka od najzvučnijih imena u muzičkom svetu, kao i nezaboravne posleponoćne svirke.

 

U sklopu globalne Red Bullove muzičke akademije, za sve zainteresovane ljude iz sveta muzike, u Beogradu će 3. marta biti održan Workshop u beogradskoj Filharmoniji.

 

 

Red Bull  Music Academy Workshop u Beogradu

Red Bull Music Academy Workshop u Beogradu

 

 

Tema Red Bull Music Academy Workshopa biće muzička produkcija, a o ovoj temi će govoriti naši najbolji producenti Zoran Simjanović, Voja Aralica i Boris Krstajić. Domaćini workshopa biće Pookie, Sevdah Baby i Saša Radosavljević.

Svi zainteresovani mogu da prisustvuju predavanju, a organizator će obezbediti prevoz od Subotice preko Novog Sada i od Niša preko Kragujevca do Beograda i nazad. Uskoro sledi više detalja o prevozu.

Prijavljivanje za Red Bull Music Academy počelo je 2. februara i trajaće do 4. aprila. Najuspešniji radovi kvalifikovaće se za finalni Workshop koji će biti održan u Tokiju tokom oktobra i novembra 2011. godine.

 

 

 

Više informacija na:

www.redbull.rs