Home

VESTI

Red Bull Music Academy 2011 se neće održati u Tokiju

No Comments Latest

Red Bull Music Academy 2011 se neće održati u Tokiju

Bili smo u bliskom kontaktu sa našim japanskim timom i prijateljima nakon užasnog zemljotresa i cunamija koji ih je pogodio 11. marta, a koji su izazvali ozbiljne probleme u Fukušima nuklearnoj elektrani.

 

Nakon detaljne evaluacije, odlučili smo da promenimo lokaciju ovogodišnjeg izdanja Akademije, koja je ove jeseni trebalo da se održi u Japanu.

 

Nova lokacija Red Bull Music Academy 2011 će biti objavljena u ponedeljak, 11. aprila. Kao posledica toga, odlučili smo da produžimo period za alikacije: aplikacije će biti prihvaćene do 26. aprila (datum na poštanskoj marki).

Datumi radionica, od 23. oktobra do 25. novembra, ostaju nepromenjeni.

 

 

 Red Bull  Music Academy

Red Bull Music Academy

 

Zahvaljujući pripremama koje su se odigravale u poslednjih par meseci za Akademiju u Tokiju, uspeli smo da upoznamo Japan kao zemlju, njen izuzetno bogat duh, lepotu, neke od tradicija i inovativnu energiju koju poseduje. Počastvovani smo što smo upoznali toliko zanimljivih ljudi i što nam je dozvoljeno da doživimo neke od njihovih kreativnih vizija. Iskreno se divimo i poštujemo njihovu snagu i hrabrost uoči ove užasne situacije.

Mi sa Akademije, takođe želimo da pokažemo našu solidarnost i podršku japanskim stvaraocima muzike koji su bili deo ovog putovanja. Iz tog razloga će se Red Bull Music Academy podijum na SonarSound Tokijo ovog vikenda održati po planu. Profit sa festivala će biti doniran za podršku onima koji su pogođeni užasnim dešavanjima 11. marta i situacijama koje su se dogodile nakon toga.

 

Nastavićemo da održavamo jake veze sa muzičkom i kreativnom scenom u zemlji, u nadi da ćemo moći da puno iskustvo Akademije dovedemo u Japan u ne tako dalekoj budućnosti.

 

Red Bull Music Academy 2011

Workshop 1: 23. oktobar – 4. novembar 2011
Workshop 2: 13. novembar – 25. novembar 2011

 

Najava nove lokacije: 11. april

 

Produžen period aplikacije – NOVI ROK: 26. april (datum na poštanskoj marki).

 

 

 

 

Izvor:

Redbull.rs