Home

VESTI

Reciklirajte i VI

No Comments Latest

 Apatinska Pivara kao lider u proizvodnji piva na srpskom tržištu u okviru svoje CSR strategije, u saradnji sa strateškim partnerom, Recan Fondacijom, pokreće akciju recikliranja limenki pod sloganom „Reciklirajte i VI!“

Akcija ima za cilj da podigne svest kod mladih i podseti javnost o značaju recikliranja  i energetskim uštedama koje donosi. Ova akcija će biti vezana za sve predstojeće Jelen Pivo Live muzičke događaje u organizaciji Apatinske Pivare.

Akcija kreće u subotu, 7. juna 2008. godine, kada će se održati Jelen Pivo Live zagrevanje u sklopu kog će nastupiti mančesterska zvezda Ian Brown, Obojeni program i Repetitor.

Tako će te večeri, sve odgovorne posetioce, koji na koncert u bašti SKC-a donesu tri prazne limenke Jelen Piva za recikliranje, Apatinska Pivara i Recan Fondacija nagraditi super iznenadjenjima!

Da li ste znali da?
•    Korišćena limenka se reciklira i vraća na police kao nova limenka već za 60 dana!
•    Struja koja se sačuva reciklirajući samo jednu aluminijumsku limenku može poslužiti da vaš računar radi 3 sata!
•    Reciklaža aluminijuma se smanjuje zagađenje voda za 97%!
•    Aluminijumske limenke se 100% recikliraju u novu aluminijumsku limenku beskonačan broj puta a da ništa ne izgube na kvalitetu!
•    1.000 kg recikliraniog lima štedi 9 godina energije jednog domaćinstva!

Apatinska Pivara će i u 2008. godini, osim organizovanja prestižnih muzičkih događaja, nastojati da podstakne mlade na odgovarno ponašanje prema sebi i drugima.

Pridružite nam se u  našoj akciji i RECIKLIRAJTE!