Home

VESTI

Rambo Amadeus održao sjajan koncert u Sarajevu

No Comments Latest

Rambo Amadeus održao sjajan koncert u Sarajevu Popularni roker Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, održao je u sarajevskom Bosanskom kulturnom centru (BKC) koncert kojim je oduševio oko hiljadu posetilaca.

 

Na koncertu je predstavio svoj novi album „Hipišizik metafizik”, a potom je svojim prepoznatljivim stilom i improvizacijama podsjetio publiku na svoje stare hitove.

 

– Bilo je sjajno u Sarajevu. Ovo je prvi put da tamo držim tako veliki koncert i uspeli smo da dupke ispunimo dvoranu. Organizator je bio „Gramofon” koji u Sarajevu organizuje džez festival. Ovo je veliki uspeh i za mene i za njih, jer smo bez pomoći sponzora uspeli da organizujemo i napunimo BKC – kaže Rambo.

 

Na bini je Ramba pratio njegov standardni bend uvećan za duvačku sekciju.

 

 

 Rambo Amadeus

Rambo Amadeus

 

 

– Veoma mi je drago što je organizator koncerta odlučio da napravi koncert u ovakvoj sali, gde se i sedi, jer su ovaj put mogli da dođu i pripadnici starije generacije. Prijem je bio fenomenalan. Raja se posebno oduševila pesmom „Holesterol i rokenrol”, posle čega smo počeli da sviramo i stare hitove. Publika je horski pevala najpoznatije pesme i par puta me izvela na bis – kaže Rambo za „Blic“.
 

 

Izvor:

Blic.rs