Home

VESTI

“Rage against the machine” žele saradnju sa Suzan Bojl

No Comments Latest

Rage against the machine Pevač benda "Rage against the machine“ (RATM) Zak de la Roha, pozvao je poznatu pevačicu Suzan Bojl da bude specijalni gost na koncertu ovog benda 6. juna u Londonu, i da zajedno izvedu veliki hit "Killing in the name“, prenosi "San“.

Razlog ovog neočekivanog poziva najverovatnije leži u sukobu koji su članovi ovog benda imali sa Sajmonom Kovelom, jednim od najuticajnijih producenata u muzičkoj industriji.

 Oni su, naime, učestvovali u kampanji na Fejsbuku koja je bila protest protiv dominacije pesama iz Sajmonove emisije "Iks faktor" na Božićnoj top listi.

 

Ovom kampanjom uspeli su da svoj stari hit "Killing in the name“ dovedu na prvo mesto Božićne top liste, dok se Sajmonov favorit, 18-godišnji Džo Mekelderi našao na drugom mestu, prodavši oko 50 hiljada singlova manje.

 

Ovakav rasplet prilično je iznervirao poznatog producenta, jer je to bio prvi put još od 2004. godine da pesma koja je pobedila u njegovoj emisiji nije bila najprodavaniji božični singl.

 

 

 Sukob sa Sajmonom Kovelom najverovatnije razlog poziva na saradnju
Sukob sa Sajmonom Kovelom najverovatnije razlog poziva na saradnju

 

Pozivom poznatoj pevačici koja se proslavila nastupom u emisiji "Britanija ima talenat“ u kojoj je upravo Sajmon bio u žiriju, članovi RATM se verovatno nadaju da će se izmiriti sa čuvenim producentom.

"Nadam se da ne postoji neki sukob sa Sajmonom. Činjenica je da se u njegovim emisijama povremeno pojave talenti. Mi volimo Suzan, ona je opasna! Želeli bismo da ovog leta nastupi sa nama. Ona ima sjajan glas i bila bi nam čast da zajedno sa nama otpeva pesmu `Killing in the name`“, izjavio je Zak de la Roha.

Izvor:
Blic