Home

VESTI

Radio AS prenosi koncert iz Hyde Park-a

No Comments Latest

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da će pokrajinski Radio AS direktno prenositi najveći svetski muzički događaj ovog leta – spektakularnu proslavu 90. rođendana Nelsona Mendele.

 

U petak 27. juna, u 19.30h po našem vremenu, u londonskom Hyde Park–u, počinje koncert koji obećava nezaboravna tri i po sata, a koji su britanski i američki mediji već prozvali događajem godine.

Pred desetinama hiljada ljudi, učešćem na "46664" koncertu u Londonu, svoju podršku kampanji Nelsona Mendele u borbi protiv AIDS-a daće i Will Smith, Queen s Paulom Rodgersom, Amy Winehouse, Simple Minds, Leona Lewis, Duffy, Annie Lennox, Shirley Bassey, The Corrs, Sugababes, Razorlight, Keane, Jamelia, Zucchero i mnogi drugi

 

Poznajući bliskost i povezanost Nelsona Mandele s mnogim današnjim velikim muzičkim zvezdama, glasine koje prate organizaciju londonskog događaja kažu kako će se pored navedenih izvođača na pozornici Hyde Park-a kao posebni gosti iznenađenja pojaviti i U2 i Eminem, a moguća su i druga iznenađenja.

 

Članovi kraljevskih porodica i političari s obe strane Atlantskog okeana, velika imena poslovnog sveta, sporta, filma (Bill Clinton, Gordon Brown, Oprah Winfrey, Robert de Niro, Forest Whitaker…), doći će da proslave 90. rođendan bivšeg južnoafričkog predsednika, omiljenog svetskog lidera, nosioca Nobelove nagrade za mir i simbola borbe za slobodu.

 

U prodaju je pušteno simboličnih 46.664 ulaznice, a sav prihod je namenjen za pomoć borbi protiv AIDS-a, koju lično Mandela vodi zajedno sa dobrotvornim organizacijama koje nose njegovo ime.

 

 

Vise info na http://www.radioas.net/

 

 

Izvor:

www.happynovisad.co.yu