Home

VESTI

Prvi album Marka Nastića besplatno

No Comments Latest

Prvi album Marka Nastića besplatnoPrvi album našeg najpoznatijeg DJ-a Marka Nastića pod nazivom „Music For The People“, biće objavljen na sajtu Exitmusic.tv, u ponedeljak 30. novembra, i svim posetiocima ovog sajta biće dostupan za besplatan „download“. Istog dana Marko Nastić, koji album izdaje pod pseudonimom Fatboy Jr, i Exit Music online etiketa predstaviće svoje trenutne aktivnosti i buduće planove na promociji koja će se održati u 14 časova na Miletićevom trgu u Novom Sadu.  

Nastić će se na ovaj način pridružiti Obojenom Programu, čiji je album do sada imao preko 30 000 „downloadova“ i E-play-u kao treće ime Exit Music scene  koja omogućava besplatno skidanje albuma. Očekuje se da svoja nova izdanja na sajtu Exitmusic.tv uskoro objave i bendovi Overdrive, Trance Balkan Desorganisation i The Good Guys.

Posetioci promocije u Novom Sadu biće u prilici da među prvima čuju kako zvuči Markova šetnja kroz žanrove elektronske muzike u koju je krenuo na svom prvom albumu. Nastić je „Music For The People“ radio u saradnji sa svojim prijateljima i saradnicima sa ovdašnje muzičke scene, među kojima su Đorđe Miljenović, Una Senić, Džoni Racković, i mnogi drugi.

 

Prvi album Marka Nastića besplatno

Njegova dosadašnja izdanja, uskovitlani nastupi sa tri audio sistema, koji obuhvataju tribal i tech-house, electro i techno, kao i klupske produkcije za Umekovu i Kanzyanijevu izdavačku kuću „Earrisistible“, pretvorili su ga u traženog disk džokeja koji nastupa svuda po svetu. Marko Nastić je i osnivač izdavačke kuće „Recon Warriors“, a ova promocija će biti svojevrsno zagrevanje za njegov nastup 12. decembra u klubu „Amnesia“ u Novom Sadu.

{xtypo_rounded1}Exit od 8. do 11. jula 2010.

Prodaja ulaznica za jedanaesti Exit festival počinje u ponedeljak, 7. decembra u 12 časova na internet adresi Gigstix.com. Najbrži posetioci imaće priliku da naruče ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 4990 dinara, što iznosi 55% popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznice od 10 990 dinara. Kada se naruče i prodaju sve ulaznice po prvoj promotivnoj ceni, ulaznice će moći da se naruče i kupe po drugoj promotivnoj ceni od 6490 dinara. Sve informacije o cenama i načinu kupovine posetioci mogu pronaći na sajtu Exitfest.org{/xtypo_rounded1}