Home

VESTI

Propeleri u Dangubi

No Comments Latest

SKA – Kada je reč o nastupima lidera novosadske ska scene, benda „Lost Propelleros”, vesela atmosfera je garantovana njihovim brzim ritmovima, kvalitetnom duvačkom sekcijom i nepretencioznim, ali upečatljivim i jasnim tekstualnim porukama.

Bend kao ključnu ideju ističe potrebu da njihovi „ska i rege ritmovi prošarani kvalitetnim stihom zadovolje ne samo tinejdžere, već i stariju publiku”, a Propeleri to postižu uz dozu opuštenosti i spontanosti (s kojima doduše ponekad znaju i da preteraju). Zato su prvenstveno poznati i priznati kao aktivan koncertni bend, mada su dosad objavili jedan album „Zaigraj ovu igru” (Multimedia records), a aktuelna je obrada „Pesme o jednom petlu” Đoleta Balaševića, koja se našla na kompilaciji „Neki noviji klinci”.

Za one koji tek treba da se upoznaju s provokativnim „Propellerosima”, prezentacija benda je: myspace.com/lostpropelleros. A ska publika koja zna kako pokreću pesme kao što su „Kako da kažem da odlazim”, „Nazad na drvo” i druge, sigurno neće propustiti ovu svirku. 

 

 

Izvor informacije. 24sata.co.yu