Home

VESTI

Prodato 3000 ulaznica za Sensation!

No Comments Latest

Sensation White u Beogradu 2011?Još nije prošlo ni 24 sata od kada su u online prodaji ulaznice za Sensation u Beogradu, a već je "otišlo" više od 3000!

 

Poznato je da se Sensation od 2000. godine kada je prvi put održan u Amsterdamu, organizuje jednom godišnje u odabranim svetskim metropolama i prodaje po 40.000 karata svake godine posetiocima u svim krajevima sveta u roku od nekoliko sati. 

 

Takođe, sinoć je na VIP party-ju predstavljen i prvi headliner beogradskog Sensation-a – DJ CHUCKIE!

 

Fenomen iz Holandije, kako ga "skromno" nazivaju, Chuckie se vrlo brzo našao u samom vrhu DJ elite. Poznat je i kao kralj miksa zbog sposobnosti da spaja različite žanrove i stilove.

Zahvaljujući samouverenošću i energičnom nastupu, brzo je postao omiljeni među klaberima i promoterima. "Guess What" i "Let the Bass Kick In" njegovi su najpoznatiji "dance floor" hitovi, i dalje dominantni u klubovima i na radio talasima. DJ Chuckie je prvi put nastupio na Sensation-u 2008. godine što je bilo ostvarenje njegovog sna.

Beograd će imati tu čast da u subotu, 21. maja 2011. godine bude domaćin prvog Sensation-a u regionu i jednog od 12 koji će se tokom godine održati širom sveta. Svaka tema je potpuno novi doživljaj i neponovljivo iskustvo.

 

 

Sensation White

Sensation

 

Posetioci beogradskog Sensation-a uživaće u najspektakularnijoj i najskupljoj Sensation temi koja nosi naziv The Ocean of White i koja svojim, do sada neviđenim audio- vizuelnim efektima vodi posetioce do dubina "belog okeana".

Kapije Beogradske Arene otvaraju se 21. maja u 21h, a zatvaraju 22.maja u 7h.
Sensation je najspektakularniji muzičko-scenski fenomen u svetu. Nastao je 2000. godine u Amsterdamu i od tada ga je, u 17 zemalja sveta, posetilo više od milion ljudi. Inovativna, najsavremenija scenska audio i video tehnika, laseri, vatromet, akrobacije, živi performansi i jedinstvena dekoracija, samo su deo ovog osmočasovnog događaja.

Najčuvenija svetska DJ imena današnjice kao što su Tiësto, Sven Vath, Armin van Buuren, Carl Cox, David Guetta, Richie Hawtin, Axwell, Fedde le Grand, Steve Angelo, Sebastian Ingrosso, Erick Morillo i drugi, svoje nastupe na Sensation-u okarakterisali su kao najznačajniji momenat u svojoj karijeri. Ipak, najupečatljiviji deo Sensation-a predstavljaju posetioci – svi do jednog obučeni u belo, te noći postaju kao jedan. Zato se Sensation neretko naziva i najvećom žurkom u belom na svetu, koji ujedinjuje ljude kroz muziku i dobar provod.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=vk9UJm45sOY|width=450|height=364{/mgmediabot2} 

 Sensation White 2008 Opening – DJ Chuckie (Amsterdam Arena)

 

U prodaji se nalazi ukupno 17,500 karata od čega 15,500 regularnih i 2000 VIP Deluxe i VIP Gold Deluxe. Vlasnici regularnih karata imaće pristup svim delovima Beogradske Arene osim VIP Delux i VIP Gold Delux. Posetioci sa VIP Deluxe i VIP Gold Deluxe ulaznicama imaće jedinstvenu priliku da beogradski Sensation osete na potpuno jedinstven način, koji podrazumeva privatni prostor sa naboljim pogledom na scenu, zaseban ulaz i osoblje, ekskluzivni izbor hrane i pića, kao i mnoga druge pogodnosti.

Cene karata se kreću od 59.50 EUR za regularnu kartu, 118.50 EUR za VIP Deluxe do 180.50 EUR za VIP Gold Deluxe. Od svake prodate karte 0.50 EUR sa uplaćuje dance4life fondaciji.

 

Od utorka, 21. decembra, u prodaji su online ulaznice preko sajta www.sensation.com dok će se od 17. januara naći i na prodajnim mestima Telenora širom Srbije i regiona kao i na blagajni Beogradske arene.

 

 

 

Izvor:

KontraWeb.net