Home

VESTI

Premijere novih spotova na MTV-u

No Comments Latest

Premijere novih spotova na MTV-uPipsChips&Videoclips i tajanstveni dvojac Nipplepeople predstaviće nova video ostvarenja u ponedeljak u 20:00 u okviru MTV Premijere.
 
PipsChips&Videoclips su u svom novom spotu za pesmu „Trubač“, za koji režiju potpisuje Radislav Jovanov Gonzo, ugostili brojna zanimljiva lica. Pesmu, kao i na albumu, interpretira frontgirl bnda Jinx, Jadranka Ivaniš Yaya, dok umesto samih Pipsa u spotu nastupaju hvaljene mlade vinkovančke punkerke Punčke, što celoj priči daje moćan „girlpower“ prizvuk. Sve prisutniji zagrebački glumac Jerko Marčić igra glavnu ulogu – frustriranog trubača, a kako je sve to skupa ispalo proverite od 10. Marta na MTV kanalu.
 

Dugo očekivana nova stvar grupe Nipplepeople je konačno stigla! O svom novom singlu „Tebi“ Nipplepeople govore: “Kao da je svaki put sve teže završiti pesmu, a završiti album je valjda nemoguće 🙂 Uživajte u još jednoj stepenici bliže cilju. Pesma se zove „Tebi“ i čini nam se da smo retko kad zvučali intimnije. Kao i svaki put, cover art je radila izvrsna autorka i prijateljica benda Anita Celić Cella. Čujemo se još, vidimo se još, vole vas, Nipplepeople.”
 
Nipplepeople je hrvatska elektropop grupa osnovana 2008. godine i čini tajanstveni maskirani dvojac koji svoju tajanstvenost objašnjava željom da muziku stave u prvi plan u moru žutila na sceni. Jer zbog muzike tu i jesu.

 

 

 Premijere novih spotova na MTV-u

Premijere novih spotova na MTV-u

 

 

Prvi singl “Broj” trenutno je osvojio prvo mesto top listi, a kritika ga je opisala kao "perverzno veseli trip-hop na hrvatskom". Drugi Nipplepeople singl “Sutra” izašao je godinu dana kasnije i postao veliki regionalni hit. Nakon njega usledio je niz regionalnih klupskih koncertnih i festivalskih nastupa, među kojima su Exit, Terraneo, Hartera, Summer Fest na plaži Jaz u Budvi… 

 

Dugo očekivani prvi album Nipplepeople je u pripremi i biće objavljen na etiketi Yammat records. Odmah po izlasku albuma duo će objaviti i lokacije i datume svoje prve regionalne klupske turneje koja će obuhvatiti Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.