Home

VESTI

Poznati toče Jelen Pivo na Beer Festu!!!

No Comments Latest

Apatinska Pivara,  članica InBeva, poziva Vas da prisustvujete takmičenju VIP ličnosti u točenju piva “Zlatna krigla” u petak, 22. avgusta sa početkom u 19h na štandu Jelen Piva – na Beer Festu, UšÄ‡e.

Poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta i medija takmičiće se u umešnosti u 9 koraka vrhunskog točenja Jelen Piva koje se sastoji od pažljive pripreme i hlaÄ‘enja čaše, točenja i serviranja. Sve ovo obećava dobru zabavu i uzbudljivu borbu poznatih, kao i mogućnost da najhrabriji probaju pivo natočeno od VIP ličnosti Srbije.

 


Podsećamo, Apatinska Pivara kao lider na tržištu, već drugu godinu za redom organizuje Nacionalno takmičenje u točenju piva ‘’Zlatna krigla’’. Nacionalno finale u kome će se 27 barmena-finalista iz cele Srbije boriti za titulu šampiona ’’Zlatne krigle’’ održaće se 9. septembra 2008. godine u Beogradu. Nacionalni pobednik ’’Zlatne krigle’’ će imati sjajnu priliku da se takmiči u svetskoj konkurenciji u Luvenu, Belgija na Stella Artois World Draught Master 2008.

Takmičenjem ’’Zlatna krigla’’ Apatinska Pivara osim što edukuje barmene, brine i o ljubiteljima piva jer samo ukoliko se pivo toči i servira na pravi način zadržava sva svojstva  Jelen Piva.