Home

VESTI

Popečitelji: Novi singl, novi spot, novi album

No Comments Latest

Popečitelji: Novi singl, novi spot, novi albumDugoočekivano novo izdanje Popečitelja promovisano hvaljenih singlom "Novo društvo" uskoro će biti dostupno za besplatan download:

"Novi album nosi naziv "Sijalica" po istoimenoj pesmi koja se nalazi na njemu i koja donosi određene novine vezane za bend – u smislu vokala! Ovo je album na koji smo posebno ponosni. Svaki deo procesa vezan za usnimavanje i kasniju obradu zvuka uradili smo u sopstvenoj režiji u našem studiju i više smo nego zadovoljni kako je to ispalo", objašnjavaju Popečitelji  koji su snimili i spot za drugi singl sa predstojećeg izdanja – "Loše društvo".

 

Spot za Loše društvo sniman je u aprilu ove godine u livnici u Rakovici. Snimatelj je Đorđe Družetić, a režiju i montažu potpisuje Vladimir Petrović.

Popečitelji će u subotu 20. oktobra nastupiti u Gun Clubu na Beogradskom festivalu subkulture – Paralel, gde će pretpremijerno, i pre zvanične promocije, uživo izvesti sve numere sa albuma koji će uskoro objaviti.

Ulaznice su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta i na ulazu u klub cena ulaznice iznositi 500 dinara.

 

 
{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=3NiUUm_yCg8|width=450|height=364{/mgmediabot2}
 Popečitelji