Home

VESTI

Podeljene karte za fAbRiKu zAbAvE

No Comments Latest

U 2009. godini za Vas smo pripremili niz muzičkih događaja organizovanih u visokoj produkciji, sa veoma interesantnim stranim gostima. Već na prvom događaju, 21.FEBRUARA.2009. godine u EXPO centru, nas očekuje zanimljiv line up.

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima deli 4×1 kartu za ovo dešavanje,  a zaista veliki broj mailovanam je stigao.

 

Dobitnici su: Zorana Tešić, Igor Matijašević, Ranko Stojanović i Mirjana Kovačev. ÄŒestitke dobitnicima, koji su već informisani o načinu preuzimanja ulaznica.

Vidimo se tamo, naravno Cool

 

 

ADAM  BAYER zvezda Skandinavske techno scene, koji je muzikom počeo da se bavi jos pocetkom 90-tih godina. Danas je zahvaljujući produkciji i osobenom DJ stilu jedna od največih svetskih atrakcija. Njegov najistaknutiji nastup ove godine bio je na muzičkom festivalu Awakenings 2008.

SLAM fantastični dvojac, koji je skoro proslavio 10 –godisnjicu PRESSURE NIGHT u Glazgovu, a obeležili su je izdanjem techno mix cd-a, za naslovnu stranu decembarskog izdanja časopisa MIXMAG.U januaru SLAM izdaje i drugi singl na njihovom novom lable-u PARAGRAPH.Taj lable ima veliku podršku od vodećih dj-eva kao sto su Richie Hawtin, Adam Beyer, Anja Schneider i mnogi drugi…

 

 

Jedan od  njihovih značajnijih nastupa ove godine bio je na muzičkom festivalu T IN THE PARK 2008.

I naravno za potpuni užitak, najbolji ambassadori elektronske muzike sa ovih prostora, a i istočne Evrope, MARKO NASTC, TOMY DECLERQUE I MARKO MILOSAVLJEVIĆ.