Home

VESTI

Počelo najveće svetsko DJ takmičenje burn Residency 2014!

No Comments Latest

Počelo najveće svetsko DJ takmičenje burn Residency 2014!Ukoliko si oduvek želeo da budeš superstar DJ i da nastupaš pred desetinama hiljada fanova u prestonicama sveta elektronske muzike – sada si na korak do ostvarenja sna! Najveće globalno DJ takmičenje burn Residency, koje daje životnu priliku talentovanim umetnicima da postanu svetske DJ zvezde, počelo je u Srbiji drugu godinu zaredom!

 

Pet pobednika provešće celo leto na Ibici gde će dobiti rezidenture – stalne DJ angažmane u nekim od legendarnih klubova kao što su Privilege, Cafe Mambo i Sankeys, a najbolji među pobedničkom petorkom postaće DJ Superstar, u čiju karijeru će burn uložiti neverovatnih 100 000 evra!

   

Na događaju koji je povodom početka takmičenja održan u KC Gradu, Lea Dobričić, prošlogodišnja burn Residency pobednica i DJ rezident kluba Privilege na Ibici 2013, i Dejan Milićević i Marko Milosavljević, članovi žirija, predstavili su novi koncept takmičenja za 2014. godinu i podelili svoja prošlogodišnja iskustva.

 

 

 Počelo najveće svetsko DJ takmičenje burn Residency 2014!

Počelo najveće svetsko DJ takmičenje burn Residency 2014!

 

 

„Pobeda na prošlogodišnjem burn Residency i pet meseci provedenih na Ibici, promenili su mi život i doneli neverovatne uspehe! Nastupala sam sa čuvenim Laurentom Garnierom, radila na najluđem španskom festivalu Monegros, zatvorila petak veče na Exit Dance Areni zajedno sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem, a pesma „Disconnect it“ koju sam izdala za burn Records, našla se na homepageu Beatporta. Nakon povratka, svakog vikenda nastupam po Srbiji i u inostranstvu a nove prilike se stalno otvaraju. Želim da ohrabrim sve talentovane DJ-eve da se prijave na takmičenje, jer ove godine burn ulaže još više napora da ostvari vaše najveće snove!“, izjavila je naša DJ dama Lea Dobričić, prošlogodišnja pobednica burn Residency i DJ rezident kluba Privilege na Ibici 2013.

 

 

Počelo najveće svetsko DJ takmičenje burn Residency 2014!

Počelo najveće svetsko DJ takmičenje burn Residency 2014!

 

 

Kao prvi korak do Ibice i svetske slave, potrebno je da kreiraš DJ miks u trajanju od 15 do 20 minuta i da ga dostaviš putem Facebook stranice www.facebook.com/burnEnergy, do 15. marta 2014. Pozovi tvoje fanove da glasaju, a žiri koji čine Lea Dobričić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević iz burn DJ tima i Tijana Paunković, muzički novinar RTS-a, izabraće petoro najboljih čiji se miksevi nađu među 20 odsto onih sa najviše glasova. 

 

 

Počelo najveće svetsko DJ takmičenje burn Residency 2014!

Počelo najveće svetsko DJ takmičenje burn Residency 2014!

 

 

U drugoj fazi, finalisti će se takmičiti u miksovanju na Mix Off žurci u Beogradu, a pobednik će, zajedno sa predstavnicima ostalih zemalja, otputovati na Ibicu na svetsko finale burn Residency. Tamo će, za dve neverovatne nedelje, pokazati svoje veštine i suočiti se sa nizom izazova, upoznati ključne ljude iz muzičke industrije i iskusiti ludi noćni život Ibice, a biće organizovan i mentorski program koji će voditi dva DJ-a kotirana među najboljima na planeti. Petoro pobednika će ostati na omiljenom party ostrvu i vrteti muziku u prestižnim klubovima, a jedan od njih, DJ Superstar, krenuće još dalje na put do zvezda, u koji će burn uložiti čak 100 000 evra.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=0HRw3w35Hbg|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Video najava

 

 

burn Residency je najveće svetsko DJ takmičenje lansirano 2012. godine, koje daje priliku talentovanim DJ-evima širom sveta da postignu evropski i svetski uspeh.  Od osnivanja, takmičenje postaje sve veće, izaziva poštovanje i među liderima u muzičkoj industriji i dobija podršku najpoznatijih svetskih DJ-eva među kojima su David Guetta, Maceo Plex, Steve Lawler, Fatboy Slim koji su bili i mentori finalistima. Prošle godine prijavilo se više od 5000 učesnika iz više od 90 zemalja, a broj učesnika se smanjio na 18 nakon lokalnih Mix-off takmičenja. Naša predstavnica Lea Dobričić trijumfovala je na Ibici gde je, nakon samo 24 sata, ušla u prvih šest, a zatim je osvojila i rezidenturu u klubu Privilege.

Više informacija i prijavljivanje putem sledećih linkova:
www.apps.facebook.com/burnresidency/
www.facebook.com/burnEnergy