Home

VESTI

Počela prodaja ulaznica za Thievery Corporation

No Comments Latest

Počela prodaja ulaznicaJuče 23.03. je počela prodaja ulaznica za koncert fenomenalnog američkog sastava Thievery Corporation. Ulaznice po jedinstvenoj ceni od 1990 dinara mogu se kupiti u prodajnim mrežama Bilet servisa, Kard servisa i Eventima. Ovaj kultni sastav savremene svetske muzike održaće koncert 31. maja u beogradskom BelExpo centru u organizaciji Avalon produkcije. Fenomenalni američki bend koji predvode Eric Hilton i Rob Garza u Srbiju dolazi u punom koncertnom sastavu koji broji blizu 20 muzičara!

 

Thievery Corporation prema pisanju Bilbord magazina ove godine objaviće i svoj sedmi studijski album nakon velikog uspeha još uveg aktuelnog prethodnika “Radio Retaliation” iz 2008. godine. Garza i Hilton kažu da vole da svaki novi album otvara potpuno novo poglavlje u njihovoj muzici. “Tako nastaju naši albumi. Uvek imamo ideje u glavi, ali kada počnemo to liči na neki čudan put gde odjednom odete skroz na drugo mesto”, objašnjava Garza rad na stvaranju albuma za koje veruje da “sporo sagorevaju, ne budu hit i nestanu već sutradan. Njihovo otkrivanje ume da traje i godinama”.
Slično je bilo i sa poslednjim albumom koji je posle više od godinu dana dobio nominaciju za “Grammy” nagradu, a Garza ne krije zadovoljstvo: “Odlično je kada shvatite koliko su dobro ljudi primili ovaj album i prosto vole dosta različitih pesama na albumu”.

 

 Thievery Corporation

Koncert će se održati 31. maja u BelExpo centru

 

 

Thievery Corporation su prošle godine dobili poziv i od Ser Pola Makartnija da nastupe sa njim na njegovom koncertu u Landoveru, kao i da se dan ranije upoznaju na stadionu na kojem sviraju zajedno. “To je bilo prilično sumanuto” priseća se Garza i priznaje da im nije bilo svejedno. “Budete prilično pogođeni njegovom pojavom. Ustvari, šta da kažete jednom od Bitlsa? ‘Hej, baš lepo vreme’ Bilo je to prilično nadrealno iskustvo“.
Thievery Corporation u aprilu kreću na svoju prolećnu turneju na kojoj će nastupiti u svega desetak zemalja među kojima je i Srbija gde su poslednji put 2005. godine zajedno sa Faithless oduševili oko 12.000 fanova na Sajmu. Posle evropskog dela turneje, Thievery se vraćaju u Ameriku gde će nastupti na nekim od najznačajnijih festivala među kojima su gigantski Bonaroo i Camp Bisco.

Ulaznice:
http://tinyurl.com/BiletServisTC
http://tinyurl.com/CardServiceTC
http://tinyurl.com/EventimTC