Home

VESTI

Počela promotivna prodaja ulaznica za TREĆI BECK’SPERIENCE

No Comments Latest

 Sve najvernije Beck'sperience fanove obaveštavamo da promotivni period prodaje karata za TREĆI BECK'SPERIENCE po ceni od svega 1.000 dinara počinje u sredu, 5. novembra.

 

Karte će se naći u prodaji u Bilet servisu i u svim IPS prodavnicama širom Srbije. Napominjemo da će cena karata nakon promotivnog perioda biti viša.

Svi ljubitelji hip-hopa moći će po vrlo pristupačnoj ceni da uživaju u nastupima legendarnog hip-hop sastava Public Enemy, čiji je singl "Fight the power" proglašen za najbolju hip-hop pesmu ikada. Pored njega nastupiće i Afrika Bambaataa, pionir brejkbita i hip-hopa. Londonski duet Audio Bullys će domaćoj publici predstaviti svoj novi album „Sunday Night Fever", a kao naš najpoznatiji predstavnik hip-hop scene, nastupiće Marčelo, jedini srpski muzičar koji je dospeo na"MTV World express chart".

 

 

 

Serijal BECK'SPERIENCE je tokom 2007. i 2008. godine predstavio domaćoj publici brojna vrhunska imena iz sveta elektronske i klupske muzike. Na do sada  održanih pet dogaÄ‘aja u Expo centru, Beogradskoj areni i UšÄ‡u, nastupili su Chemical Brothers, Tiga, Sven Väth, Zombie Nation, Chris Tietjen, Alter Ego, Jerome Sydenham i DJ Hell i drugi.

 

Vodeći se idejom unapređivanja ponude i podizanja standarda muzičkih događaja kroz ekskluzivnost umetnika koji nastupaju, vrhunsku tehničku produkciju i uređenje enterijera, BECK'SPERIENCE se nametnuo kao vodeći parti brend.

.

 

BECK'SPERIENCE tim vas poziva da budete deo Beck's manije 28. novembra 2008 godine!