Home

VESTI

Placebo objavili spisak pesama

No Comments Latest

 Placebo objavili spisak pesama

Sastav Placebo je objavio danas svojim fanovima spisak pesama najnovijeg albuma pod nazivom 'Battle For The Sun', čiji izlazak se očekuje 8. juna ove godine

 

Oni svojim obožavaocima poklanjaju novi singl i naslovnu numeru novog albuma 'Battle For The Sun'. Ova pesma može besplatno da se preuzme sa zvaničnog sajta benda, na adresi www.placeboworld.co.uk .

 

Producent albuma #6 koji za sada nema ime biće David Bottrill, a na njemu će prvi put učestvovati novi bubnjar benda Steve Forrest.

Frontmen benda Brajan Molko rekao je da će album za evropsko tržište bit "u rukama" kompanije PIAS. "Drago nam je što posle dvanaest godina izdavanja albuma imamo toliko muzičkih kuća koje žele da izdaju naš novi album. Zaista smo počastvovani, ali mislimo da je nova muzička kuća pravi partner za Evropu".

 
Bend Placebo osnovali su Brajan Molko, Stiven Osdejl i Robert Šulcberg, kojeg 2003. godine zamenjuje Savijer Rojd, 1994. godine u Londonu. Bend je do sada izdao pet albuma i 27 singlova koji su prodati u osam miliona primeraka širom sveta.

 

 

Placebo objavili spisak pesama

 

Track list : ‘Battle For The Sun’

1. Kitty Litter
2. Ashtray Heart
3. Battle For The Sun
4. For What It's Worth
5. Devil In The Details
6. Bright Lights
7. Speak In Tongues
8. The Never-Ending Why
9. Julien
10. Happy You're Gone
11. Breathe Underwater
12. Come Undone
13. Kings Of Medicine