Home

VESTI

Pirate FM @ Xlagoom

No Comments Latest

 Svetlana Industries pretstavlja drugi po redu PIRATE FM. Ovo novo klupsko veče posvećeno urbanoj dance i rave muzici, inspirisano je piratskim radio stanicama koje svoj program emituju u megapolisima širom sveta i njihovom svežom i potpuno novom muzikom. Na ovaj način su se pojavili mnogi urbani stilovi: direktno iz malih, sobnih studija zaživeli su u radijskom etru.
Tes La Rok – proslavljen svojim dancefloor-rocking, genre-crossing, ringtone-favorite, radio hitom Round The World Girls, Tes je jedan od retkih producenata koji podjednako privlači kako tvrdokornu dubstep scenu, tako i hipstere.

Delimo 3×2 karte za ovaj event.Zainteresovani treba da posalju mail sa imenom,prezimenom i brojem telefona na  [email protected]

 

Dugo je bio jedan od pionira helsinškog andergraunda, da bi nedavno njegova zvezda počela da sija sjajem supernove. Remiks Around The World Girls je za vrlo kratko vreme dostigao status himne i proglašen je za najbolju numeru 2007. godine na dodeli Dubstep Forum nagrada, a takoÄ‘e se našao i meÄ‘u prvih pet na godišnjim listama mnogobrojnih DJ­eva.
Danas uveliko promovisan od strane BBC-a, jedinstveni zvuk Tes La Rok-a, koji je duboko ukorenjen u pravcima kao što su dub, roots, broken beat i techno, usijava podijume širom sveta. Sada je red na Beograd.

 

Kao podrška Tes La Rok-u, u muzičkom maratonu od 6 sati i na dva odvojena stejdža, pojaviće se i:
Skiller-beatboxer koji će premašiti sva vaša očekivanja. Ovaj devetnaestogodišnjak iz Bugarske, učestvovao je u britanskom nacionalnom beatbox takmičenju i osvojio prvu nagradu. Od tada nastupa u Londonu, Berlinu i širom Evrope. Kada smo ga čuli u malom baru u Sofiji, potpuno nas je oduševio i želeli smo da ga dovedemo u Srbiju što je pre moguće.
Jamez Bongg iz Sofije je superiorni scratch DJ, koji upošljava svoje old school hip hop veštine na novom materijalu.
Sensorship iz Rumunije pušta breakbeat with a twist, ubacujući bez problema mnogo urbanih stilova u svoj miks.
Stanovnik Srbije, englez po poreklu Abdul Tom doneće svoj “jumpstep” set brzih i slamming numera od dubstep-a i new rave-a, preko bassline house-a do grime-a : očekujte numere umetnika kao sto suWiley i Alex Metric ali i druga manje poznata imena.
Drugi stejdžće zatresti domaći dubstep warrior Boylah, glavni čovek iza dubstep.rs, i zvezde u usponu Neutrino & Rebel B, koji poseduju redak talenat da voze set od laid back početka do banging kraja. Poslednji ali ne manje bitan DJ Oki, (Electric Factory) dovodi noć do brzog i glatkog finiša svojim liquid drum’n’bass-om.

 U suštini, to je a rave in a cave, ili ti rejv u pećini u trajanju od više od 6 sati, sa izvoÄ‘ačima iz tri zemlje, i kao što će biti slučaj sa svim žurkama u organizaciji Pirate FM, totalno je prepakiran dešavanjima.

Uživajte!