Home

VESTI

Ovo su mlade nade srpske EDM scene!

No Comments Latest

Ovo su mlade nade srpske EDM scene!Elektronska dance muzika (EDM) je jedan od trenutno najpopularnijih muzičkih pravaca u svetu, koji se razvija i u Srbiji i celom regionu. Momci koje vam predstavljamo danas su zvezde u usponu, talentovani DJ-evi koji su nastupali uz svetski poznate izvođače poput Eric Prydz-a i Tom Shark-a.
  
Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell su poznati u javnosti kao Banging Trio, jer trenutno rade kao rezident DJ-evi party brenda Belgrade Banging. Za svoj rad su dobili internacionalnu podršku od strane mnogih uspešnih DJ-eva kao što su Afrojack, Thomas Gold, Dannic, Max Vangeli, The Beatshakers i mnogih drugih.
  

Tom Gepard živeo je i odrastao u Nemačkoj i veoma rano mu se rodila ljubav prema berlinskoj techno underground sceni, a kasnije je počeo da se bavi Big Room muzikom. Nakon manjih nastupa probija se u sam vrh noćnog života Hamburga i severne Nemačke, puštajući muziku u gotovo svim elitnim klubovima. Kao support DJ, delio je pult sa kolegama poput DBN, Disco Family, Charly Funk, Markus Gardeweg, i sličnih.

Oakich je počeo svoju karijeru kao rezident DJ party organizacije ZeroLimit iz Mađarske, sa kojom u periodu od 3 godine obilazi sve veće klubove Budimpešte. Godine 2012. imao je tu čast da zajedno sa kolegom i prijateljem Tom Gepard-om bude "support act" njegovog ličnog idola Eric Prydz-a (Pryda & Cirez D). Nakon uspešnog zajedničkog nastupa, DJ duo je ponovo bukiran u Hamburgu, ovog puta kao headline u klubu Edelfettwerk, u kojem su nastupali vodeći DJ-evi današnjice.

 

 

 Ovo su mlade nade srpske EDM scene!

Ovo su mlade nade srpske EDM scene!

 

 

Erick Kasell je najmlađi član ekipe iz Beograda koji je pokazao izuzetan talenat kao DJ. Podršku velikih imena dobio je do sada u podcast i radio show-ovima od  Afrojack-a, Thomas Gold-a, Sunnery James i Ryan Marciano-a i mnogih drugih. Kada je pitanje o idolu, tu se Erick ne dvoumi: veliko ime EDM scene Axwell, član velikog tria bivše Swedish House Mafije, koji je na njega ostavio veliki uticaj.

 

Ovi sjajni momci već godinu dana pokazuju svoj talenat i umeće na Belgrade Banging događajima. Stekli su popularnost kod domaće publike i uveliko doprinose razvoju sprske EDM scene.  

Još jedan značajan korak u njihovoj karijeri biće i nastup 25. oktobra na Belgrade Banging rođendanu, koji će se održati u Mikser House-u i kada će zajedno sa StadiumX-om napraviti fenomenalnu atmosferu i događaj za pamćenje.