Home

VESTI

Otvoren Klub Miracle Lounge u Budvi

No Comments Latest

Otvaranje kluba Miracle Lounge u Bodvi

U utorak,21. jula, na Topliskom brdu u Budvi,otvoren je najveci dnevni i nocni klub pod otvorenim nebom, Miracle Lounge. Klub se prostire na 4500 m2, sadrzi veliki bazen, moze da ugosti i do 5 hiljada ljudi, a posebnu crtu daje mu pogled na celu Budvansku rivijeru. Otvaranju kluba prethodilo je otvaranje Action parka, koji ce raditi tokom celog dana, i pruzati dobar provod,kako malisanima, takodje i odraslima.

 

Na otvaranju je prva nastupila ruska pevacica Meri Balak, koja je u svom stilu izvela pesmu "You'd better stop". Nakon toga je usledio petominutni vatromet, koji je izazvao opste odusevljenje i jos jednom
nagovestio da ce najbolji provod ovog leta biti upravo u klubu Miracle Lounge.

 

Pracen prelepim igracicama i balerinama iz Rusije, koje su raskosno kostimirane, konstantno mamile uzdahe publike, muziku je pustao i beogradski dj Pookie. Ipak, posetiocima kluba najvise se svideo tandem Inuza i Jay, live dj set uz pratnju saksofona i udaraljki,a ciji  je nastup propracen  ovacijama. Dobar provod se nastavio do kasno u noc, a jos bolji se ocekuje tokom trodnevnog muzickog festivala, Miracle fest, koji ce se u klubu odrzati od 23-25. jula.

 

Fotografije možete pogledati ovde .

 

 

 

Otvaranje kluba Miracle Lounge u Bodvi

 

 

23. jula nastupaju Deep Dish-Sharam, Marshall Jefferson, Terry Francis, 24. jula Sandy Rivera i DJ Vengerov, a poslednjeg dana festivala 25. jula domace zvezde , Emina Jahovic, Zeljko Samardzic i pobednik Eurosonga 2008, Dima Bilan.