Home

VESTI

Otkazan nastup Dejvida Gete jer se srušila nadstrešnica iznad bine

No Comments Latest

David  Guetta danas na KalemegdanuVečerašnji nastup Dejvida Gete koji je trebalo da počne u 23 sata otakazan je jer se srušila nadstrešnica iznad bine.

Koncert Dejvida Gete koji je trebalo da se održi večeras pred beogradskom publikom na Kalemegdanu, otkazan je oko 18 sati kada se obrušila nadstrešnica i reflektori koji su bili deo scenografije. Nadstrešnica se srušila u vreme dok je na bini predgrupa "Mistake-mistake" imala tonsku probu.

 

Pevačica grupe Aleksandra Krstić tom prilikom je zadobila povrede glave, njena koleginica iz grupe Milana povredu ruke, dok je kolega Adam prošao sa povredama ramena i noge. Ostali članovi benda su nepovređeni.
 
U trenutku kad sam bila na kapiji da uđem na kocert, nadstrešnica se srušila i nisu hteli da me puste unutra. Sve se odigralo u sekundi, čuo se lom, a pre toga je sa bine dopirala muzika. Pali su reflektori i bina se urušila – priča za "24 sata" jedna od ljubiteljki francuskog di-džeja koja je došla na koncert.

 

 

Usled obrušavanja bine, otkazan koncert francuskog di-džeja
Usled obrušavanja bine, otkazan koncert francuskog di-džeja
 

Svi prilazi su bili blokirani i nije bilo moguće ući u ograđeni deo koji je bio predviđen za održavanje koncerta, a svi Getini obožavaoci koji su pristizali na Kalemegdan vraćaju se na ulazima.
 
Organizatori kažu da će koncert biti pomeren, a da će se koncert održati najdalje u narednih 60 dana.
 
Koncert je otkazan usled tehničkih problema, i odlaže se do daljenjeg, ali će svi koji su kupili karte moći da ih iskoriste za novi datum koji ćemo zakazati u nekoliko narednih dana – rečeno je u organizaciji.