Home

VESTI

Od danas u prodaji karte za koncert grupe Denis&Denis

No Comments Latest

Od danas u prodaji karte za koncert grupe Denis&DenisKarte za veliki povratnički koncert riječkih Denis & Denis koji će se dogoditi u Mikser house-u 7. marta se od danas mogu naći u prodaji na svim prodajnim mestima "Event tima".

Tokom nastupa legendarnog benda iz Rijeke koji ce nastupiti prvi put u punom sastavu posle 25 godina, uživo, sa čak devet članova benda, u Mikser house-u će se pojaviti i veliki broj muzičara-prijatelja benda koji će zasigurno upotpuniti nezaboravni muzički ugodjaj.

 

Cene ulaznica su od 1300 din za parter i 2600 dinara za VIP zonu, kojih ima još veoma malo s obzirom na veliki broj rezervacija koje su stigle na web sajt kulturne organizacije Mikser.

 

O celokupnom programu biće više reči na konferenciji za štampu koja se sprema u prvoj polovini februara u Mikser house-u, na kome će prisustvovati i frontmeni D & D, Marina Perazić i Davor Tolja.

 

 

 Denis&Denis u Beogradu!

Denis&Denis u Beogradu!

 

 

Denis&Denis vraćaju su na muzičku scenu Reunion turnejom kako bi obeležili tri decenije od prvog nastupa koji se održao davne 1982. godine.  Turneja će trajati u periodu od decembra 2012. do kraja leta 2013. godine. Nakon toga originalna postava više neće nastupati zajedno.

Duo Marina Perazić i Davor Tolja će prvi put nastupiti zajedno posle dvadeset pet godina, uz podršku Edija Kraljića i Ruby Kolić. Poslednjih godina Ruby čini duo uz idejnog tvorca D & D Davora Tolju. Tokom cele turneje sastav nastupa uz pratnju celokupnog live band-a, koji između ostalog uključuje velika imena riječke avangradne scene poput Alena Tibljaša (bubnjevi), Vedrana Križana (klavijature), Ivana Pešuta (bas).

Ikone jugoslovenskog popa osamdesetih, Denis&Denis u izvornoj postavi bio je duet koji su činili Davor Tolja i pevačica Marina Perazić, a posle se priključio i Edi Kraljić. Legendarni hitovi poput "Program tvog kompjutora", "Soba 23", "Ja sam lažljiva", “Čuvaj se” i “Voli me još ovu noć”, su u velikoj meri obeležili zlatne godine pop kulture u SFRJ u nezaboravnom periodu osamdesetih godina prošlog veka. Koristeći se synthpop-om koji su prvi uveli u mainstream na domaćoj sceni i u kombinaciji sa Marininim seksipilnim glasom i stajlingom, postali su inspiracija mnogim bendovima.


DENIS&DENIS U BEOGRADU !
07. MART 2013, MIKSER HOUSE, SAVAMALA