Home

VESTI

Novogodišnji specijal Jelen Top 10

No Comments Latest

Novogodišnji specijal Jelen Top 10

Kao pravo osveženje u Novoj 2011. godini stiže specijalno i potpuno drugačije izdanje emisije Jelen top 10, koje vas očekuje na drugom programu RTS, 05.01.2011. tačno u 22,05!
 
Novogodišnja žurka se nastavlja, ali ovoga puta rokenrol se iz studija seli u klub „Gun“, gde vas očekuju vaši omiljeni bendovi i drugi zanimljivi gosti. 

 

Uz sjajan zvuk gitare i hitove koje volite, odličan provod vam obećavaju Električni orgazam, Hypnotized, Darkwood Dub, Zemlja gruva, Van Gogh, Kanda, Kodža i Nebojša, Svi na pod, S.A.R.S., Breeze, Ola Horhe, TransBalkan Desorganization, Multietnička atrakcija i Autopark koji će u sjajnoj klupskoj atmosferi svirati uživo!

 

 

Novogodišnji specijal Jelen Top 10

Novogodišnji specijal Jelen Top 10

 

 
Da ne ostane sve samo na muzici i dobrim vibracijama, pobrinuli su se i drugi atraktivni gosti iz sveta muzike, filma, mode i televizije, koji će vam na zanimljiv način poželeti „Srećnu Novu godinu“!

Ne propustite duplo novogodišnje izdanje vaše omiljene muzičke emisije i budite u prilici da saznate koja su se iznenađenja i neočekivane stvari još desile na najluđoj rokenrol svirci! Jelen Top 10 vam obećava eksploziju dobrog zvuka i sjajne zabave!