Home

VESTI

Novo CD izdanje emisije Jelen Top 10

No Comments Latest

Novo CD izdanje emisije Jelen Top 10 Pred Novogodišnje praznike i proslave, emisija Jelen Top 10 pripremila je prvo specijalno CD izdanje sa 14 najpopularnijih domaćih pop i rok hitova čime se promocija urbane muzike nastavlja.

Među izvođačima koji su se izborili za svoje mesto na Jelen Top 10 CD-u, zahvaljujući čestom boravku njihovih numera na vrhu liste, našli su se:  Bjesovi, Darkwood Dub,Eva Braun, Jarbol, Kanda Kodža i Nebojša, Multietnička atrakcija, Nežni Dalibor, Trance Balkan Desorganisation, Veliki prezir, Hypnotized, Vroom, Žene kese, Partibrejkers i Ola horhe.

“Jelen Top 10 emisija novim specijalnim CD izdanjem nastavlja sa svojom misijom promovisanja kvalitetnog muzičkog sadržaja, domaćih pop-rok bendova, a sve sa željom da privuče pažnju mladih u Srbiji.

Baš zato potrudili smo se da objedinimo trenutno najslušanije numere naših najboljih rok bendova na domaćoj muzičkoj sceni.

Verujemo da će Jelen Top 10 izdanje dobro zagrejati sve naše fanove u ovim zimskim danima, a sigurni smo da će ovo biti jedan od najslušanijih izdanja tokom predstojećih Novogodišnjih zabava.”, izjavio je Lazar Sakan.

 

 

 Novo CD izdanje emisije Jelen Top 10

Novo CD izdanje emisije Jelen Top 10

 

Ljubitelji Jelen Top 10 emisije neće više morati da čekaju nedelju veče kako bi uživali u neponovljivim rokenrol vibracijama jer će početkom decembra Jelen Top 10 CD izdanje moći da nabave u objektima velikih trgovinskih lanaca širom Srbije.

Pesme svojih omiljenih bendova dobiće kao poklon uz pakovanje od 6 limenki Jelen Piva.

 

Lista pesama Jelen Top 10 CD-a:

1. Nežni Dalibor "Jeste li poludeli ljudi"
2. Eva Braun "Okreni moj broj"
3. Darkwood Dub "130"
4. Žene kese "Kroz preriju juri konj"
5. Jarboli "Podrška je važna"
6. Kanda Kodža i Nebojša "Drugi život"
7. Multietnička Atrakcija "Hevi trak"
8. Partibrejkers "Ćutanje"
9. Veliki prezir "To"
10. Hypnotized "Two is better than one"
11. Vroom "Privremeno stanje"
12. Ola horhe "Reci"
13. Trancebalkan Desorganisation "Threat"
14. Bjesovi "Svetla svetlosti"