Home

VESTI

Novi spot sastava Stray Dogg

No Comments Latest

Novi spot sastava Stray DoggObaveštavamo vas da je mladi beogradski bend Stray Dogg snimio spot za pesmu "Smile", drugi po redu video sa njihovog debi albuma "Almost".

 

Produkciju spota potpisuje kuća Sense (kao i za prvi spot i numeru "Almost"), a reditelj je Ivan Stojiljković. Direktor fotografije je Ivan Marković.

 

"Smile" možete pogledati u nastavku:

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=GMEqSU4Hwjw|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Novi spot sastava Stray Dogg

 

 

Bend Stray Dogg je nastao početkom 2011. godine oko kantautora Dušana (Dukat) Strajnića, utemeljen na melanholičnom indi-folk zvuku. Usledili su pozivi za nastupe kao predgrupa bendovima Chinawomen a potom i Scout Nibllet, a nakon toga Stray Dogg dobija priliku da snimi album prvenac "Almost", nedugo zatim i svoj prvi spot. Stray Dogg pored Dukata, čine i Ana (violina, prateći vokal), Jelena (klavir) i Marko (gitara). Stray Dogg band se trenutno trudi da svira što vise, uživa na sceni i završi drugi album beskompromisno držeći se svojih muzičkih korena. Album "Almost" možete besplatno preuzeti na bandcamp profilu benda .

 

 

Novi spot sastava Stray Dogg
Stray Dogg

 

Zajedno sa grupom Bitipatibi, Stray Dogg su u novembru prošle godine održali odličan koncert u gotovo punoj sali Amerikana Doma omladine Beograda. Izveštaj sa ovog koncerta iz pera Dragana Ambrozića možete pročitati na Popboksu.

 

Stray Dogg će inače sa hrvatskim bendom Felon nastupiti 6. aprila u Klubu Doma omladine Beograda.