Home

VESTI

Novi spot grupe By-Pass

No Comments Latest

Novi spot grupe By-PassPančevački bend By-Pass je izbacio spot za singl Nedelja koji najavljuje njihov povratnički album čije se objavljivanje očekuje na proleće naredne godine. U pitanju je prvi u nizu singlova By-Passa koji posle dugogodišnje diskografske pauze u novobeogradskom studiju Underground privodi kraju rad na novom albumu.

  

Pesme su pod producentskom palicom Marka Jovanovića Artura i Vladimira Zdravkovića trenutno u završnoj fazi miksanja, a za post produkciju i mastering je zadužen čuveni Abbey Road studio u Londonu.
  

Očekuje se da kompletan materijal ugleda svetlost dana na proleće 2013. godine, a do tada će biti plasirano više singlova ispraćeno video spotovima. Reditelj spota je Nebojša Nenadić Beat, koji potpisuje i montažu.

 

 

 Novi spot grupe By-Pass

Novi spot grupe By-Pass

 

 

Psychoactive – debi album grupe By-Pass objavljen je krajem 2000. godine. Izdanje je dobilo veoma dobre kritike, kako u tadašnjoj SR Jugoslaviji tako i u svetu (recenzije u Americi, Italiji i Portugalu). Sa albuma su skinuta tri singla: Odlazi, Kasno je i Sjaj, za koje su urađeni i spotovi od kojih je svaki bio u vrhu tadašnjih top lista, a dve pesme su bile proglašene i za Hit nedelje Radio Beograda 202.

 

 
{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=mmWOgDuzgZQ|width=450|height=364{/mgmediabot2}

BY-PASS – Nedelja (Official Video HD)

 

 

Autorski izraz grupe By-Pass, koji uključuje tekstove na maternjem jeziku, inspirativna je kombinacija različitih žanrova savremene popularne muzike. Na zvuk benda su najviše uticale grupe poput Tool, Soundgarden, Type O Negative, Deftones, Alice in Chains i Massive Attack. By-Pass čine: Ivan Ristanović (vokal), Danijel Gajan (gitara, vokal), Stefan  Gaćeša (gitara), Ana Deanović (bas gitara) i Vladimir Zdravković (bubnjevi, programing).

By-Pass online:
Zvanični sajt: www.bypassonline.com
Facebook: www.facebook.com/bypassband
YouTube: www.youtube.com/bypassonline
ReverbNation: www.reverbnation.com/bypassonline
Twitter: www.twitter.com/bypassband